Ristorante Sicilia

Helmond (NB)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Italiaans
Omschrijving: 

Ristorante Sicilia is gevestigd in het gezellige centrum van Helmond. Zoals de naam u waarschijnlijk al deed vermoeden, kunt u hier heerlijke Italiaanse specialiteiten krijgen. U bent ook van harte welkom met uw Dinercheque. Ristorante Sicilia is niet zomaar een pizzarestaurant, maar een restaurant waar u kennis kunt maken met de échte authentieke Italiaanse keuken. De eigenaar Biago Trovatello heeft veel kokservaring en een grote passie voor Italiaans eten. U kunt er dagelijks terecht voor een hapje en drankje vanaf 17:00.

Bij Ristorante Sicilia kunt u de Dinercheque gebruiken om kennis te maken met de veelzijdige Italiaanse keuken. Onder vaste gasten staat het restaurant bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en dit geldt ook voor de huiswijn! Bij Sicilia staat de Italiaanse manier van koken voor eenvoud op basis van eerlijke en verse producten. En dat proeft u! Ze bieden verrukkelijke pasta’s, risotto’s en pizza’s. Onder de pizza’s vindt u zowel de traditionele versies als wat meer eigentijdse specialiteiten. Geprezen is de Pizza Del Camponi met grote garnalen, garnaaltjes, Santiagoschelpen en zalm. Met de Dinercheque kunt u ook gaan voor één van de bijzondere vlees- of visgerechten. Daarbij is er veel keus uit de manier van bereiding en sauzen. Heeft u grote trek? Dan is het aan te raden om één van de menu’s met meerdere gangen te bestellen.

Bij Ristorante Sicilia waant u zich in één van de romantische restaurantjes op het prachtige eiland Sicilië. Dit gevoel wordt nog meer versterkt als u met de Dinercheque één van de unieke Siciliaanse specialiteiten bestelt. Kom in de vakantiestemming bij Ristorante Sicilia!

Contactgegevens:

Ristorante Sicilia
Steenweg 7-9
5707CD Helmond
Telefoon: 
0492532616
Nationale Diner Cadeaukaart Helmond Ristorante Sicilia

Meer restaurants in de buurt

Proeverij De Bank

Helmond
A la carte and Afhalen
Adres: 
Veestraat 46
5701 RD Helmond
Telefoon: 
0492-474226
Nationale Diner Cadeaukaart Helmond Proeverij De Bank

Cafeeke de Kapper

Helmond
A la carte and Afhalen
Adres: 
Havenweg 2
5701 RS Helmond
Telefoon: 
0492590985
Nationale Diner Cadeaukaart Helmond Cafeeke de Kapper

Café Franske

Helmond
A la carte and Afhalen
Adres: 
Havenweg 4
5701 RS Helmond
Telefoon: 
0492590985
Nationale Diner Cadeaukaart Helmond Café Franske