Ristorante Il Boccalino

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Midden in het centrum van Amsterdam kunt u met uw Dinercheque genieten van Italiaanse specialiteiten bij Il Boccalino. Il Boccalino is gevestigd in de levendige Utrechtsestraat. Het restaurant ligt erg centraal in Amsterdam en zit vlakbij een aantal bekende Amsterdamse plekken. Koninklijk Theater Carré en de Stopera liggen bijvoorbeeld op een steenworp afstand en ook het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein is zo bereikt. Met uw Dinercheque kunt u een compleet avondje vermaak dus prima aftrappen bij Il Boccalino. Wij hebben veel passie voor de Italiaanse keuken en alles wat daarbij komt kijken en dat merkt u al bij binnenkomst. Bij Il Boccalino geen poespas. Soms hebben de mensen gewoon zin in een goede pizza en een lekkere chianti. Geen chique sterrenrestaurant waar er altijd een koude drukte heerst. Ons restaurant is opgebouwd in de stijl van een herberg en is dus hartstikke knus en gezellig. Met uw Dinercheque kunt u in een gezellige omgeving genieten van de heerlijkste Italiaanse gerechten. Met uw Dinercheque komt u bij Il Boccalino dus niet voor vervelende verrassingen te staan.

Heerlijke pizza’s, mooie pasta’s en van alles er tussenin, dat is Il Boccalino ten voeten uit. Wij zijn dan ook het perfecte restaurant als u gewoon zin heeft in een goede pizza en een lekkere Chianti. Ook hebben wij een aantal heerlijke Italiaanse vlees- en visgerechte in de aanbieding. Il Boccalino biedt zo een mooie dwarsdoorsnede van de Italiaanse keuken aan.

Kom gezellig bij ons langs met uw Dinercheque, dan bezorgen wij u een onbezorgde avond met de heerlijkste Italiaanse gerechten. Wij hopen dat u snel een keer op bezoek komt!

Contactgegevens:

Ristorante Il Boccalino
Utrechtsestraat 133
1017 VM Amsterdam
Telefoon: 
020-6388244
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Ristorante Il Boccalino

Meer restaurants in de buurt

Samrat Indian Restaurant

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Bethaniëndwarsstraat 17
1012CB Amsterdam
Telefoon: 
0206246033
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Samrat Indian Restaurant
Adres: 
Javastraat 28
1094HH Amsterdam
Telefoon: 
0206659055
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam StarBBQ Amsterdam
Adres: 
Utrechtsestraat 65
1017 VJ Amsterdam
Telefoon: 
0206206624
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Tashi Deleg