Restaurant Zuidam

Haarlem (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In een voormalige scheepswerf aan de Scheepmakersdijk in Haarlem vindt u restaurant Zuidam. Het restaurant ligt pal aan de rivier de Spaarne die zijn weg vervolgt door het centrum van Haarlem. Naast Zuidam staat een molen, waar u uw boot kunt aanleggen en uitstappen voor bijvoorbeeld een heerlijke maaltijd op ons terras. U hoeft echter niet uit te stappen, want wij serveren ook gewoon in uw boot. Ook met de trein, de auto en de fiets is ons restaurant goed bereikbaar. Wij nodigen u zeven dagen per week vanaf 11 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds uit met uw Dinercheque om te komen genieten van een verlaat ontbijtje, uitgebreide lunch, overheerlijk diner of misschien een goede borrel.

Onze lunchkaart bevat tal van lunchgerechten zoals onze welbekende steak sandwich of de huisgemaakte warme appeltaart. Onze dinerkaart is recentelijk helemaal vernieuwd. Hierop vindt u allerlei heerlijke vlees vis en vegetarische gerechten geïnspireerd op het seizoen. Bij onze gerechten worden uiteraard nog steeds onze befaamde verse frieten geserveerd. De wijnkaart bevat een mooie selectie aan wijnen die passen bij de smaken van de gerechten en deze nog extra complimenteren.

Een bezoek aan ons restaurant valt goed te combineren met een bezoek aan een van de andere hoogtepunten van Haarlem. Zo loopt u vanaf Zuidam langs het water zo het centrum hier. Hier zit de al meermaals tot beste winkelstraat bekroonde Kleine Houtstraat. Op de route komt u onder andere het Teylers museum, het prachtige Teylers Hofje en het Frans Hals Museum tegen. Stuk voor stuk de moeite waard!

Een historisch stukje Haarlem ervaren onder het genot van een hapje en een drankje? U bent met uw Dinerbon van harte uitgenodigd bij restaurant Zuidam.

Contactgegevens:

Restaurant Zuidam
Scheepmakersdijk 2a
2011 AT Haarlem
Telefoon: 
023-8447593
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Restaurant Zuidam

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Riviervismarkt 17-19
2011HJ Haarlem
Telefoon: 
0235530288
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Tapas Bar El Pincho
Adres: 
Spaarne 40
2011CJ Haarlem
Telefoon: 
0235765084
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem BOCA bar-kitchen-tapa

Coster 52

Haarlem
A la carte
Adres: 
Lange Veerstraat 20-22
2011DB Haarlem
Telefoon: 
0238442388
Nationale Diner Cadeaukaart Haarlem Coster 52