Restaurant Woods

Leiden (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant Woods op loopafstand van het historische Leiden heeft zich gevestigd in een oude droogloods. Vroeger werden hier de grote boomstammen via de helling de molen in gesleept en daar tot planken gezaagd. Het gezaagde hout werd dan in de droogloods aan de wind gedroogd. Nu bevindt zich naast deze helling een prachtig terras, waar het op warme dagen heerlijk toeven is. U geniet van de bedrijvigheid op het water, terwijl u weet dat in de keuken de beste chefs voor u culinaire hoogtepunten aan het voorbereiden zijn. De oude droogloods is omgetoverd tot een prachtig modern restaurant met het oog op sfeer en gezelligheid. Uw Dinercheque kunt u hier uitstekend besteden!

Ook de menukaart is aan verandering onderhevig geweest. U kunt bij ons genieten van ‘het nieuwe dineren’. Dit betekent dat wij een gevarieerde reeks aan compacte en betaalbare gerechtjes bieden, waarvan u zelf de hoeveelheid en selectie kiest. De gerechtjes variëren van een Japanse pannenkoek tot Boeuf La Roche, zodat er altijd iets naar uw smaak bij zit. Mocht u niet kunnen kiezen, of laat u het liever over aan de expert? Wij bieden u de selectie van de chef.

Bij Woods voelt iedereen zich thuis; een gezellige lunch met vrienden of een luxe diner met uw zakenpartner? Alles kan bij Woods. Meer in de zomer aan met uw bootje of zoek in de strenge winterdagen de warmte van ons restaurant op. Wij staan ervoor om u altijd een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Namens het hele team heten wij u bij voorbaat welkom in ons prachtige restaurant op deze historische locatie. Vergeet uw Dinercheque niet!

Contactgegevens:

Restaurant Woods
Haagweg 81
2321 AC Leiden
Telefoon: 
071-5222225
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Restaurant Woods

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Noordeinde 15
2311 CA Leiden
Telefoon: 
071-5128025
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Everest Tandoori Restaurant
Adres: 
Rembrandtstraat 2
2311NW Leiden
Telefoon: 
0715137767
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Rembrandt Roast

Vet Gezond

Leiden
Lunch
Adres: 
Omegaplantsoen 4
2321KT Leiden
Telefoon: 
0715428959
Nationale Diner Cadeaukaart Leiden Vet Gezond