Restaurant Waterloo

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant Waterloo is te vinden bij het Winkelcentrum Mariahoeve in het altijd gezellige Den Haag. Dit centraal gelegen restaurant is ideaal als u in de omgeving van Mariahoeve woont of werkt. Met uw Dinercheque kunt u bij Restaurant Waterloo heerlijk dineren. De verassende menukaart zal de fijnproever in u zeer gelukkig maken. Restaurant Waterloo is dagelijks geopend tussen 17:30 en 22:00. Wees welkom!

Voor maar €29,90 kunt u al de proeverij van de chef bestellen. Met uw Dinercheque is dit natuurlijk nog voordeliger! U wordt dan verwend met drie speciale gangen bestaande uit kleine samenstellingen van de culinaire hoogstandjes uit de keuken. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon á la carte te bestellen. Dan heeft u de keus uit een aantal bijzondere vlees- en visgerechten, zoals gebakken lamszadelkoteletjes met een saus van rode port. Wilt u nou écht iets bijzonders doen met uw Dinercheque? Bel dan even om een ‘’High Wine’’ te reserveren. U hoeft dan even helemaal niets, behalve genieten van een glaasje wijn en twaalf koude en warme hapjes. Wat een feest!

Bij Restaurant Waterloo kunt u in bepaalde tijden van het jaar ook kreeft eten. Dit wordt dan aangegeven op hun website. Voor een schappelijke prijs krijgt u dan een glaasje prosecco en drie gangen waar de kreeft centraal staat. Deze kreeft wordt dagelijks vers gevangen in Canada en direct ingevlogen op uw bord. Een etentje bij Restaurant Waterloo met uw Dinercheque is ideaal als u van bijzondere gerechten en culinaire hoogstandjes houdt. Eet smakelijk!

Contactgegevens:

Restaurant Waterloo
Het Kleine Loo 376
2592 CK Den Haag
Telefoon: 
070-3833821
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Restaurant Waterloo

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Weigelia 22
2262AB Leidschendam
Telefoon: 
070-3209280
Nationale Diner Cadeaukaart Leidschendam Restaurant Chiparus (by Fletcher)
Adres: 
Liguster 54
2262 AB Leidschendam
Telefoon: 
0704063182
Nationale Diner Cadeaukaart Leidschendam Victor Russo's Osteria In Fresh
Adres: 
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar
Telefoon: 
0705151500
Nationale Diner Cadeaukaart Wassenaar Restaurant Sophie