Restaurant Vino y Tapas

Eindhoven (NB)
Soort keuken: 
Spaans and Tapas
Omschrijving: 

Als u echt Spaans wilt genieten hoeft u niet meer zelf de grens over. Bij het restaurant Vino y Tapas in Eindhoven hebben ze dat voor u gedaan. Bij dit restaurant kunt u heerlijk genieten van het beste dat de Spaanse keuken u te bieden heeft. In een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Hier accepteren ze ook de dinercheque van Diner Cadeau.

Na de oprichting in 1992 stond het restaurant snel bekend als de beste plek voor een avondje uit eten zonder zorgen. De gast staat bij Vino y Tapas namelijk altijd centraal. Daar zorgt het gastvrije personeel wel voor. Maar dit uit zich ook in de vorm van de tapas. U kunt Vino y Tapas namelijk twee uur onbeperkt tapas blijven bestellen tegen een enorm lage prijs. Het onbeperkt tapas menu kost u maar 21,75 per persoon. Er komt ook geen extra geld bij voor specifieke gerechten. What You Is What You Get. De tapas wordt elke dag vers bereid zodat de smaak en kwaliteit kan worden gewaarborgd. De vaste gasten weten dat ze niet alleen om de tapas bekend zijn geworden. U kunt bij Vino y Tapas een heerlijke kan sangria bestellen met de lekkerste wijn en verse vruchten. Een echte aanrader.

Ook de sfeer voegt toe aan de gehele ervaring. Het gevoel van een echte Spaanse Cantina is goed nagebootst waardoor u zich echt in Spanje waant. Laat u dus snel meenemen op een culinaire reis naar het Iberisch Schiereiland. Het zal ongetwijfeld een onvergetelijke avond zijn die ook goed te betalen is. Zeker als u met een dinercheque van Diner Cadeau betaalt.

Contactgegevens:

Restaurant Vino y Tapas
Plaggenstraat 36
5651 CT Eindhoven
Telefoon: 
0652087481
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Restaurant Vino y Tapas

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Schootsestraat 170
5616 RH Eindhoven
Telefoon: 
040-2555283
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Ethiopisch Restaurant
Adres: 
Strijpsestraat 83
5616GL Eindhoven
Telefoon: 
040-2932211
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Tapas Catering

Tapas el Quijote

Eindhoven
A la carte, Afhalen and Tapas
Adres: 
Strijpsestraat 83
5616 GL Eindhoven
Telefoon: 
040-2932211
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Tapas el Quijote