Restaurant Vino y Tapas

Eindhoven (NB)
Soort keuken: 
Spaans and Tapas
Omschrijving: 

Als u echt Spaans wilt genieten hoeft u niet meer zelf de grens over. Bij het restaurant Vino y Tapas in Eindhoven hebben ze dat voor u gedaan. Bij dit restaurant kunt u heerlijk genieten van het beste dat de Spaanse keuken u te bieden heeft. In een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Hier accepteren ze ook de dinercheque van Diner Cadeau.

Na de oprichting in 1992 stond het restaurant snel bekend als de beste plek voor een avondje uit eten zonder zorgen. De gast staat bij Vino y Tapas namelijk altijd centraal. Daar zorgt het gastvrije personeel wel voor. Maar dit uit zich ook in de vorm van de tapas. U kunt Vino y Tapas namelijk twee uur onbeperkt tapas blijven bestellen tegen een enorm lage prijs. Het onbeperkt tapas menu kost u maar 24,75 per persoon. Er komt ook geen extra geld bij voor specifieke gerechten. What You Is What You Get. De tapas wordt elke dag vers bereid zodat de smaak en kwaliteit kan worden gewaarborgd. De vaste gasten weten dat ze niet alleen om de tapas bekend zijn geworden. U kunt bij Vino y Tapas een heerlijke kan sangria bestellen met de lekkerste wijn en verse vruchten. Een echte aanrader.

Ook de sfeer voegt toe aan de gehele ervaring. Het gevoel van een echte Spaanse Cantina is goed nagebootst waardoor u zich echt in Spanje waant. Laat u dus snel meenemen op een culinaire reis naar het Iberisch Schiereiland. Het zal ongetwijfeld een onvergetelijke avond zijn die ook goed te betalen is. Zeker als u met een dinercheque van Diner Cadeau betaalt.

Contactgegevens:

Restaurant Vino y Tapas
Plaggenstraat 36
5651 CT Eindhoven
Telefoon: 
0652087481
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Restaurant Vino y Tapas

Meer restaurants in de buurt

Lekker India

Eindhoven
A la carte, Afhalen and Indiaas
Adres: 
Hoogstraat 49
5615 PA Eindhoven
Telefoon: 
0634658012
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Lekker India
Adres: 
Demer 21
5611 AN Eindhoven
Telefoon: 
0402369457
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Bakker Bart Eindhoven Demer

Sweet Dreams Bakery

Eindhoven
A la carte and Afhalen
Adres: 
Jan van Lieshoutstraat 14
5611 EE Eindhoven
Telefoon: 
0644303951
Nationale Diner Cadeaukaart Eindhoven Sweet Dreams Bakery