Restaurant Veldzicht

Oosterwijtwerd (GR)
Soort keuken: 
A la carte, Frans, Hollands, Internationaal and Lunch
Omschrijving: 

Wist u dat u nu met uw dinercheque heerlijk kunt gaan lunchen of dineren op een pittoreske plek in het plaatsje Oosterwijtwerd? U bent namelijk welkom met uw dinercheque bij Restaurant Veldzicht, een restaurant dat huist in een mooie vrijstaande villa op een bijzondere plek in de natuur. U vindt dit bijzondere pand aan de Schoolweg 4. Iedere donderdag tot en met maandag is het restaurant voor u geopend, en wanneer u met een groep van meer dan zeven personen reserveert dan gaat Restaurant Veldzicht ook op dinsdag en woensdag voor u open. Wilt u uw culinaire uitje met uw dinercheque graag combineren met een leuke activiteit? Dan is bij Restaurant Veldzicht zeer goed mogelijk. Er worden namelijk kano’s verhuurd en het restaurant bevindt zich direct aan het water.

Op de kaart van Restaurant Veldzicht staan uiteenlopende gerechten die allemaal worden bereid van verse en ambachtelijke ingrediënten. Zo kunt u met uw dinercheque onder andere een stuk wild van het seizoen bestellen met bijpassende garnituur. Ook kunt u kiezen voor geitenlamsvlees met eigen jus. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur. Heeft u zin in een nagerecht? Probeer dan de appel kruimeltaart met gepocheerde peer en roomijs of de chocolade walnoten brownie met bijpassend ijs. Komt u met kinderen? Vraag dan naar de speciale mogelijkheden!

Kom zelf de sfeer ervaren en de lekkere verse gerechten proeven bij dit bijzondere restaurant in Oosterwijtwerd. U bent het hele jaar welkom en het team van Restaurant Veldzicht hoopt u snel te mogen ontvangen in hun mooie restaurant. Vergeet bij uw bezoek niet om uw dinercheque mee te nemen, hiermee kunt u namelijk de rekening betalen aan het eind van de middag of avond!

Contactgegevens:

Restaurant Veldzicht
Schoolweg 4
9911PA Oosterwijtwerd
Telefoon: 
0596855955
Nationale Diner Cadeaukaart Oosterwijtwerd Restaurant Veldzicht

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Schoolweg 19
9911 PA Oosterwijtwerd
Telefoon: 
0596856101
Nationale Diner Cadeaukaart Oosterwijtwerd Visrestaurant De School
Adres: 
Alberdaweg 70
9901 TA Appingedam
Telefoon: 
0596628528
Nationale Diner Cadeaukaart Appingedam Hotel Landgoed Ekenstein
Adres: 
Alberdaweg 70
9901 TA Appingedam
Telefoon: 
0596628528
Nationale Diner Cadeaukaart Appingedam Restaurant La Belle Epoque