Restaurant van der Kroft

Hoorn (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant Kroft No Nonsense staat al sinds 2010 in het mooie Hoorn. Patron en Chefkok Patrick van der Kroft heeft het restaurant opgericht. Hij heeft het restaurant met een chique en huiselijke sfeer ingericht, zodat u in een ontspannen omgeving kunt genieten van uw gerecht. Bij binnenkomst wordt u warm welkom geheten door het personeel. In het restaurant wordt er met veel jonge talenten gewerkt. Deze talenten vormen samen een gepassioneerd team dat ervoor zal zorgen dat u een fijne en culinaire avond zult beleven. U kunt hier dus perfect terecht met uw dinercheque! Iedereen is van harte welkom, ga dus gerust langs met vrienden, familie of met uw romantische date!  

Toen Chefkok Patrick in een van zijn voorgaande restaurants werkte is hij beloond met een Bib Gourmand. Dit heeft hij gekregen, omdat hij kookt met grote passie en met veel overtuiging. Dit is ook terug te proeven in de gerechten die hij maakt. Bij Patrick verlaat géén gerecht de passe zonder dat hij deze heeft goedgekeurd. U krijgt hierdoor alleen gerechten geserveerd met een perfecte presentatie en een overheerlijke smaak. Op zijn menukaart heeft hij heerlijke voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerechten en desserts beschreven. U heeft keuze uit onder andere krokante gamba en artisjok, dungesneden tonijn met wakame, Cuppucino van eekhoorntjesbrood(cepes) met pastinaak, Tarte aux citron met hangop en vanille ijs of eenden filet met boontjes, romige aardappelpuree en jus met dragon. Heerlijke keuzes voor uw dinercheque!

Restaurant Kroft is gesloten op maandag en dinsdag. Op woensdag t/m zondag is het restaurant geopend van 18:00 uur tot 22:30 uur. Als u wilt lunchen kunt u dit op aanvraag doen. Ga voor heerlijk eten met uw dinercheque naar Restaurant Kroft No Nonsense!

Contactgegevens:

Restaurant van der Kroft
West 52
1621 AW Hoorn
Telefoon: 
0229232676
Nationale Diner Cadeaukaart Hoorn Restaurant van der Kroft

Meer restaurants in de buurt

Gumbleton

Hoorn
High tea and Wijnbar
Adres: 
Grote Noord 14
1621KJ Hoorn
Telefoon: 
0229214845
Nationale Diner Cadeaukaart Hoorn Gumbleton
Adres: 
Kerkplein 33
1621 CZ Hoorn
Telefoon: 
0611646587
Nationale Diner Cadeaukaart Hoorn Wout's Beer House
Adres: 
Roode Steen 2
1621CV Hoorn
Telefoon: 
0229-508324
Nationale Diner Cadeaukaart Hoorn La Cabana Argentina