Restaurant Twist

Ouderkerk aan de Amstel (NH)
Soort keuken: 
Aziatisch
Omschrijving: 

Als u echt Aziatisch wilt genieten kan dat tegenwoordig ook in Ouderkerk aan de Amstel. Met een uitzicht over de Amstel is Restaurant TwisT de aangewezen locatie voor een heerlijke lunch of diner. Er wordt in het restaurant gekookt op traditionele Indiase en Thaise manier. Maar wees gerust, het is alles behalve oubollig. U wordt bij TwisT altijd hartelijk ontvangen, uiteten gaan moet toch altijd een bijzondere ervaring zijn. Gelukkig is dat met een dinercheque van Diner Cadeau altijd het geval.

De kaart die is samengesteld door het keuken team van TwisT is een samensmelting van het beste dat de Indiase en Thaise keuken te bieden hebben, maar met een TwisT. Er is hier sprake van een zogeheten Fusion keuken. De kaart is voor menig gast een aangename verrassing, eentje die men nog lang na hun bezoek zal heugen. Zo kunt u kiezen voor een traditionele Tandoori met een twist of u neemt de huisgemaakte burger die is voorzien van de Indiase kruiden. Waar u ook uiteindelijk voor kiest, het eten zal een explosie van smaak bij u teweeg brengen. Door het uitstekende gebruik van kruiden zult u het gegarandeerd aanraden bij uw vrienden en kennissen. Er is natuurlijk ook aan de kinderen gedacht. Die kunnen hun keus maken van het kindermenu, waar nog nooit over is gemopperd.

Er wordt bij TwisT absoluut niet over de service getwist. Ondanks de naam. De gast staat bij dit restaurant namelijk altijd centraal, wat enorm toevoegt aan de sfeer. De sfeer is trouwens perfect voor een intiem diner voor twee of een zakelijke afspraak.

U kunt bij TwisT altijd betalen met een diner cadeau kaart. Zoals een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Restaurant Twist
Amstelzijde 53
1184 TZ Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 
020-3374427
Nationale Diner Cadeaukaart Ouderkerk aan de Amstel Restaurant Twist

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Kostverlorenhof 65
1183 HG Amstelveen
Telefoon: 
020-6406338
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen Thai from Sky

Jaimie van Heije

Ouderkerk aan de Amstel
Adres: 
Kerkstraat 59
1191 JE Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 
020-4965848
Nationale Diner Cadeaukaart Ouderkerk aan de Amstel Jaimie van Heije
Adres: 
Amsteldijk Zuid 162
1189VM Amstelveen
Telefoon: 
0297582205
Nationale Diner Cadeaukaart Amstelveen Cantina del Corazon