Restaurant Twee

Weert (LI)
Soort keuken: 
Frans and Mediterraans
Omschrijving: 

In het pittoreske dorpje Laar, aan de rand van Weert, is Restaurant Twee te vinden. Dit restaurant hoort bij een hotel, maar is toegankelijk voor iedereen. Het is uiteraard zeer geschikt voor een romantisch diner voor twee, maar ook kinderen en groepen zijn van harte welkom. Alle fijnproevers die van lekker eten en een goed glas wijn houden, zijn bij Restaurant Twee aan het goede adres. Ze accepteren ook uw Dinercheque als geldig betaalmiddel!

Restaurant Twee is geopend op woensdag tot en met zondag tot 22:00. Het team van enthousiaste medewerkers heeft als doel om het diner van iedere gast tot in de puntjes te verzorgen. Geniet met uw Dinercheque van een heerlijke maaltijd in de prachtige omgeving van Laar. Restaurant Twee heeft de karakteristieke uitstraling van een oude dorpsherberg, maar bezit ook over strakke en eigentijdse tinten. Zo voelt iedereen zich hier thuis! Alle gerechten worden bereid met de mooiste en dagverse producten van het seizoen. De bediening biedt u daarom geen menukaart aan, maar komt aan tafel vertellen uit welke gerechten u vandaag kunt kiezen. U kunt al een luxe driegangenmenu bestellen voor maar €35. Of in ruil voor uw Dinercheque natuurlijk!

Wilt u zich graag laten verassen? Ga dan voor het surprise menu van minimaal vijf gangen. Leun achterover en laat u in de watten leggen met een verrukkelijk verassingsdiner. U kunt zelf aangeven met welke dieetwensen de chef rekening moet houden. Ze denken ook graag mee met gasten die bezig zijn met een gezond eetpatroon en levensstijl. Bij Restaurant Twee is van alles mogelijk!

Contactgegevens:

Restaurant Twee
Heugterbroekdijk 2
6003RB Weert
Telefoon: 
0495-525024
Nationale Diner Cadeaukaart Weert Restaurant Twee

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Wilhelminasingel 276
6001GV Weert
Telefoon: 
0495-531057
Nationale Diner Cadeaukaart Weert Hostellerie Munten
Adres: 
Wilhelminasingel 276
6001GV Weert
Telefoon: 
0495-531057
Nationale Diner Cadeaukaart Weert Eetcafé Munten
Adres: 
Heugterbroekdijk 2
6003RB Weert
Telefoon: 
0651036185
Nationale Diner Cadeaukaart Weert Brasserie Hotel Novo