Restaurant Toros Santiago

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
Argentijns
Omschrijving: 

Toros Santiago is gespecialiseerd in de Argentijnse keuken. Met uw Dinercheque kunt u terecht in zowel hartje Delft als in het centrum van Den Haag om te genieten van heerlijke, authentieke Argentijnse grillgerechten. Toros Santiago is met uw Dinercheque dan ook de uitgelezen mogelijkheid om uw tanden te zetten in een heerlijke Argentijnse steak. Wij weten namelijk wel hoe we een vleesje moeten bakken. Wat heet, bij Toros zijn we regelrechte steakwetenschappers. Onze ervaren grillchefs weten dan ook als geen ander de ins en outs van de biefstuk en kunnen deze dan ook op schitterende wijze voor u klaarmaken. Deze combinatie van eigenschappen zorgen ervoor dat u bij Toros Santiago met uw Dinercheque optimaal kunt genieten van alles wat de Argentijnse keuken te bieden heeft. Wat ook mooi meegenomen is: dankzij onze speciale luchtbehandelingsinstallatie kunt u tijdens het diner genieten van frisse lucht en heeft u geen last van nare grillgeuren.

Zoals u waarschijnlijk al verwachtte staat onze menukaart vol met heerlijke Argentijnse vleesgerechten. Op onze watergrill maken wij deze op authentieke wijze voor u klaar. Wij zijn ook prima thuis in de vegetarische keuken, iets wat u misschien niet zou verwachten van een Argentijns steakhouse. Uw vegetarische vrienden en/of familieleden kunnen met hun Dinercheque dus ook prima terecht bij ons. Als ze tenminste willen geloven dat ze bij een Argentijns specialiteitenrestaurant ook heerlijke vegetarische gerechten kunnen bestellen. Kom dus met uw Dinercheque gezellig langs in Den Haag en geniet van de Argentijnse keuken.

Komt u snel een keer op bezoek bij ons met uw Dinercheque? Wij kijken uit naar uw komst en heten u alvast van harte welkom!

Contactgegevens:

Restaurant Toros Santiago
Schoolstraat 15
2511 AW Den Haag
Telefoon: 
070-3647399
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Restaurant Toros Santiago

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Laan 8
2512 GM Den Haag
Telefoon: 
0703657776
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Oosters Eetcafe El Basha
Adres: 
Vlamingstraat 12
2511 BB Den Haag
Telefoon: 
0703637167
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Bakker Bart Den Haag Vlamingstraat

Café de Florèz

Den Haag
A la carte and Frans
Adres: 
Annastraat 17
2513 AT Den Haag
Telefoon: 
0707430760
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Café de Florèz