Restaurant Taverne

Urk (FL)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant Taverne is een gezellige eetgelegenheid waar jong en oud welkom is voor een lekker hapje en drankje. Of u nou komt voor een uitgebreid diner of gewoon een kop koffie, bij Restaurant Taverne zit u altijd goed. Ze accepteren ook uw Dinercheque. Het restaurant is voorzien van uitgebreide parkeergelegenheid. Zowel buurtgenoten als mensen van buitenaf zijn dus van harte welkom! Neem ook gerust uw Dinercheque mee. Restaurant Taverne is gelegen op een unieke locatie aan de Haven van Urk, met aan de voorkant de bedrijvigheid van de passantenhaven en aan de achterkant een schitterend uitzicht over het IJsselmeer. Ga lekker op het terras zitten en geniet!

U kunt bij Restaurant Taverne onder andere ontbijten, brunchen, lunchen, high tea-en, borrelen en dineren. Voor grote groepen zijn de buffetten en leuke spelarrangementen zeer geschikt. Met uw Dinercheque is van alles mogelijk! Omdat de menukaart regelmatig wordt aangepast aan de jaargetijden, kunt u zich keer op keer laten verassen. Heeft u zin in een uitgebreid diner? Ga dan voor het feestelijke maandmenu. U mag dan steeds kiezen uit een vis- of vleesgerecht. Voorbeelden zijn varkenshaas brochette van de grill met salsasaus of in een trio met gebakken slibtong, scholfilet en gegrilde zalm. Bestel hier nog een mooi glas wijn bij en uw diner is compleet!

Bij Restaurant Taverne is nog zo veel meer mogelijk met uw Dinercheque. Wat dacht u van een feestelijke high tea met uw vrienden of familie? Voor slechts €14,50 per persoon krijgt u diverse luxe minibroodjes, muffins, scones, slagroomsoesjes, kaassoesjes en bonbons. En thee natuurlijk!

Contactgegevens:

Restaurant Taverne
Burgermeester J. Schipperkade 8
8321EH Urk
Telefoon: 
0527-264687
Nationale Diner Cadeaukaart Urk Restaurant Taverne

Meer restaurants in de buurt

Het Wapen van Ens

Ens
Frans and Hollands
Adres: 
Baan 1A
8307 AS Ens
Telefoon: 
0527251312
Nationale Diner Cadeaukaart Ens Het Wapen van Ens
Adres: 
Wijk 1 5
8321 EK Urk
Telefoon: 
0527-681509
Nationale Diner Cadeaukaart Urk Restaurant De Kaap

Aan Ut Water

Lelystad
A la carte and Afhalen
Adres: 
IJsselmeerdijk 17
8221 RC Lelystad
Telefoon: 
0320263663
Nationale Diner Cadeaukaart Lelystad Aan Ut Water