Restaurant t Zwaantje

Lichtenvoorde (GE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Kom met uw Dinercheque eens naar Het Zwaantje: een gezellig ingericht restaurant met mooi gedekte tafels, een sfeervolle open haard en gastvrije bediening. ’t Zwaantje is gelegen in Lichtenvoorde in het hart van de Achterhoek. Van hieruit kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk een dagje Duitsland doen of de winkelsteden Doetinchem en Winterswijk aandoen.

U kunt hier 's ochtends vroeg al terecht om onder het genot van een vers gezet kopje koffie met eventueel een gebakje op uw gemak de krant te lezen en uw dag ontspannen te beginnen.

Rond lunchtijd staat de keukenbrigade klaar om voor u heerlijk broodjes, frisse salade of lekkere dagsoep te bereiden. De á la carte kaart biedt een grote diversiteit aan gerechten, sommige méditerraan en andere met een regionaal karakter.

Onze keukenbrigade wil het u altijd zo goed mogelijk naar de zin maken. Zo stelt onze kok ook voor onze vegetarische gasten én gasten met een dieet graag een menu samen. Onze filosofie is dat eten herkenbaar, goed, eerlijk en smakelijk moet zijn. Daarom gebruiken wij elke dag verse producten, zoals een goed stuk mals vlees uit de streek rechtstreek van de boerderij. Klikt u om een indruk te krijgen van de gerechten die zoal geserveerd worden op de menukaart op de website. u zult dan ook zien dat onze basis Frans is met een hier en daar een vleugje Italiaans. Op de wijnkaart vindt u een mooi assortiment Franse en Italiaanse wijnen. Vanzelfsprekend schenken wij daarnaast ook uit de andere wijnlanden.

Aan onze kleine gasten bieden wij een kleurrijke menukaart met diverse lekkere kindergerechten. U ziet: iederéén kan bij ons met volle teugen genieten zelfs met uw Dinercheque! 

 

Contactgegevens:

Restaurant t Zwaantje
Ziewentseweg 1
7131 LA Lichtenvoorde
Telefoon: 
0544-371236
Nationale Diner Cadeaukaart Lichtenvoorde Restaurant t Zwaantje

Meer restaurants in de buurt

LEO Restaurant & To Go

Lichtenvoorde
A la carte and Afhalen
Adres: 
Rapenburgsestraat 9
7131 CV Lichtenvoorde
Telefoon: 
0544221177
Nationale Diner Cadeaukaart Lichtenvoorde LEO Restaurant & To Go

Skik & Zo

Lichtenvoorde
A la carte
Adres: 
Boschlaan 26
7131 RC Lichtenvoorde
Telefoon: 
0544487650
Nationale Diner Cadeaukaart Lichtenvoorde Skik & Zo
Adres: 
Markt 5
7131 DG Lichtenvoorde
Telefoon: 
0544374444
Nationale Diner Cadeaukaart Lichtenvoorde Grand Cafe Markt 5