Restaurant 't Land van Wale

Heinenoord (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In het aan de Maas gelegen Heinenoord vindt u temidden van het schilderachtige landschap restaurant ‘t Land van Wale. Dit jonge bedrijf heeft haar naam te danken aan de streek, welke in de Middeleeuwen Het Land van Wale genoemd werd. Dat is niet het enige wat het restaurant aan de streek te danken heeft. Ook het creatieve menu wordt samengesteld met veel streekproducten.

U kunt bij ‘t Land van Wale met uw dinercheque genieten van een uitgebreid en gevarieerd menu. ‘S avonds kunt u er terecht voor een snelle hap of kunt u er gezellig tafelen. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Zij kunnen zich tegoed doen aan de Burgerkaart of het kindermenu, mét leuke verrassing! Heeft u speciale wensen? Geen zorgen, u kunt met uw dinercheque ook genieten van een heerlijk vegetarisch menu. Elke week is er een wisselend weekmenu, waarbij er verrassende gerechten bereid worden die passen bij het seizoen. Daarnaast kunt u bij ‘t Land van Wale ook terecht voor een lunch of borrel. Daarbij is het mogelijk om een high tea te bestellen, of bier en wijn te proeven, met daarbij lekkere hapjes. Zo is het bij restaurant ‘t Land van Wale altijd gezellig, waarvoor u ook komt!

De wijnen van ‘t Land van Wale zijn allemaal natuurlijk, biologisch en biodynamisch. Daar zijn we trots op en we verzorgen u dan ook graag met kundig advies over wijnen die passen bij uw gerecht. In ‘t Land van Wale zult u zich meer dan welkom voelen in een prachtige omgeving. Ook uw dinercheque ontvangen wij graag. Tot snel!

Contactgegevens:

Restaurant 't Land van Wale
Hofweg 1
3274BK Heinenoord
Telefoon: 
0651201605
Nationale Diner Cadeaukaart Heinenoord Restaurant 't Land van Wale

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Albrandswaardsedijk 194
3172 XB Poortugaal
Telefoon: 
010-5011500
Nationale Diner Cadeaukaart Poortugaal Abel. Grand café restaurant

Het Nieuwe Jagertje

Mijnsheerenland
A la carte and Afhalen
Adres: 
Stougjesdijk 197
3271KC Mijnsheerenland
Telefoon: 
0186622728
Nationale Diner Cadeaukaart Mijnsheerenland Het Nieuwe Jagertje

Heeren van Beijerland

Oud-Beijerland
A la carte and Afhalen
Adres: 
Marktplein 2
3261BZ Oud-Beijerland
Telefoon: 
0186640740
Nationale Diner Cadeaukaart Oud-Beijerland Heeren van Beijerland