Restaurant t Kompas

Kaag (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant ’t Kompas is gelegen op Kaageiland in de Kagerplassen. U kunt hier na een boot of zeiltochtje aanmeren en genieten van een heerlijk hapje en drankje. Iedereen die zin heeft in een smakelijke lunch, diner of gewoon een kopje koffie is welkom. Ook uw Dinercheque wordt hier geaccepteerd! Op deze bijzondere locatie kunt u plaats nemen op het terras aan het water en heeft u een prachtig wijds uitzicht over de Kaag. In combinatie met het heerlijke eten zal dit een onvergetelijke ervaring worden!

In de middag kunt u bij Restaurant ’t Kompas terecht voor een lunch of borrel. Neem ook dan gerust uw Dinercheque mee. Op de lunchkaart vindt u heerlijke panini’s, soepen, salades, belegde broodjes én pannenkoeken. Want wie is daar nou niet dol op? Beleg uw pannenkoek naar wens met bijvoorbeeld spek, kaas of verse aardbeien met slagroom. Uiteraard kunt u de Dinercheque ook in de avonduren komen verzilveren. Bestel eerst een lekker drankje en kies vervolgens één van de klassieke gerechten die er op de menukaart van Restaurant ’t Kompas staan. Zo hebben ze bijvoorbeeld scholfilet met hollandaisesaus, biefstuk van het Aarlanderveensche rund met peper- of champignonsaus en gemarineerde saté van kip. Voor de liefhebber serveren ze ook spareribs, waarbij u de keus heeft uit hot, sweet of original.

Op een warme zomeravond heeft u misschien meer zin in een frisse maaltijdsalade. Ook dan is uw Dinercheque bij Restaurant ’t Kompas goed besteed. Wat dacht u bijvoorbeeld van de salade met geitenkaas, walnoten, zongedroogde tomaten en mosterdhoningdressing? Eet smakelijk!

Contactgegevens:

Restaurant t Kompas
Julianalaan 58
2159 LC Kaag
Telefoon: 
0252-544215
Nationale Diner Cadeaukaart Kaag Restaurant t Kompas

Meer restaurants in de buurt

Grand Cafe Graaf Jan

Sassenheim
A la carte
Adres: 
Jan van Brabantweg 3
2171HC Sassenheim
Telefoon: 
0252258007
Nationale Diner Cadeaukaart Sassenheim Grand Cafe Graaf Jan

'T Keldertje

Sassenheim
Adres: 
Hoofdstraat 147
2171BA Sassenheim
Nationale Diner Cadeaukaart Sassenheim 'T Keldertje

Da Fabio

Lisse
A la carte
Adres: 
Heereweg 487
2161 DD Lisse
Telefoon: 
0252217066
Nationale Diner Cadeaukaart Lisse Da Fabio