Restaurant 't Kombof

De Woude (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bij restaurant ’t Kombof kunt u de rest van de wereld even laten voor wat het is en puur genieten. Dit restaurant ligt midden in de Woude, een klein dorpje met maar 140 inwoners dat zich op een eiland bevindt. U kunt dit eiland bereiken met de pont of uiteraard met uw eigen boot. U zult hier met uw Dinercheque niet alleen genieten van het heerlijke eten en de fantastische bediening, maar zich ook even in een andere wereld wanen. In de Woude heeft namelijk de tijd stilgestaan. Gewoon doen betekent hier nog gewoon gezellig doen; voor iedereen.

Toen in 1800 de Markervaart gegraven werd is de Woude ontstaan. Uiteraard hadden de werklui een café nodig om in hun natje en droogje te voorzien. Dit café is uitgegroeid tot wat restaurant ’t Kombof nu is. In ons restaurant is plaats voor 80 personen en op het terras voor nog eens 90. Daarnaast beschikken wij een apart café dat Bakboord heet. U kunt uw bootje aanleggen aan één van onze aanlegsteigers voor passanten en daarnaast is er een jachthaven.

De zomers bij ’t Kombof worden gekenmerkt door de vele biertjes die op ons zonnige terras worden gedronken. Of u geniet van het warme weer met een flesje koele rosé en een heerlijk menu. In de winter hoeft u zeker niet weg te blijven. Warm op met een kopje warme chocomel of een glaasje glühwein bij een van onze openhaarden.

De keuken van ’t Kombof is Frans-Hollands georiënteerd en wisselt elk seizoen. Naast de reguliere kaart is er een wisselende driegangen keuzemenu voor €29,50 per persoon. Vanaf oktober voeren wij ook een heerlijk wildmenu. U zult op onze kaart ook veel specialiteiten uit de regio terugvinden zoals gerookte polderpaling, wouder stoofaal, bourgondische lamsbout en verse asperges.

Komt u snel met uw Dinercheque genieten in ons unieke restaurant? Tot dan!  

Contactgegevens:

Restaurant 't Kombof
Woude 32
1489 NC De Woude
Telefoon: 
075-6411731
Nationale Diner Cadeaukaart De Woude Restaurant 't Kombof

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Woude 1
1489NB De Woude
Telefoon: 
0756413609
Nationale Diner Cadeaukaart De Woude Restaurant Eetcafe de Woude
Adres: 
Lagendijk 41
1911 MT Uitgeest
Telefoon: 
0251-313937
Nationale Diner Cadeaukaart Uitgeest Restaurant Havenrijk
Adres: 
Sluisbuurt 51
1911 BC Uitgeest
Telefoon: 
0251320798
Nationale Diner Cadeaukaart Uitgeest Bistro 't Stokpaardje