Restaurant t Jagertje

Langweer (FR)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Hollands
Omschrijving: 

Welkom bij restaurant ’t Jagertje. Dit gezellig restaurant, dat is gelegen in het centrum van de nautische plaats Langweer in Friesland, heet u vanaf nu van harte welkom om met uw dinercheque te komen eten en drinken. Binnen zit u het hele jaar lekker warm bij de open haard, en in de zomer is het goed toeven op het terras, vanwaar u het reilen en zeilen van de inwoners en de bezoekers van de watersportplaats goed gade kunt slaan. Bij ’t Jagertje kunt u alleen of met zijn tweeën terecht, maar er is ook een zaal die geschikt is voor grote groepen tot 25 personen. Hier kunt u bijvoorbeeld uw evenement, feest of bijeenkomst organiseren.

De keuken van restaurant ’t Jagertje staat onder leiding van Willem van Hout, die er veel waarde aan hecht om te koken met de meest verse producten uit de streek. Op die manier kan hij u het beste laten proeven van zijn geliefde provincie Friesland, en is uw eten altijd gegarandeerd vers en van goede kwaliteit. Omdat ’t Jagertje een schitterende open keuken heeft, die het kloppend hart van het restaurant vormt, kunt u mee kijken hoe uw lokale gerechten worden bereid. Of u nu paling uit de Friese Meren bestelt of gaat voor een snoekbaars uit de Langweerder Wielen, alles wordt met even veel aandacht en precisie voor u bereid door de chef.

Willem van Hout hoopt u snel welkom te mogen heten in zijn restaurant, waar u hartelijk zult worden onthaald. U kunt met uw dinercheque betalen, dus neem deze mee bij uw bezoek aan restaurant ’t Jagertje!

Contactgegevens:

Restaurant t Jagertje
Buorren 7
8525EB Langweer
Telefoon: 
0513499297
Nationale Diner Cadeaukaart Langweer Restaurant t Jagertje

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Legemeersterweg 1a
8527 DS Legemeer
Telefoon: 
0513432999
Nationale Diner Cadeaukaart Legemeer Landhotel de IJsvogel

Noflik Langwar

Langweer
A la carte
Adres: 
Buorren 35
8525EC Langweer
Telefoon: 
0513499169
Nationale Diner Cadeaukaart Langweer Noflik Langwar
Adres: 
Buorren 20
8525 EC Langweer
Telefoon: 
0513-852950
Nationale Diner Cadeaukaart Langweer Brasserie AnderS