Restaurant t Gulikshoes

Sittard (LI)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

De ziel van Limburg beleeft u in ’t Guliks hoes, ook met uw Dinercheque! Van oorsprong was ’t Guliks Hoes een markante caféboerderij uit 1862, maar de geschiedenis gaat nog veel verder terug. In het mooie restaurant bent u helemaal op de goede plek voor een privé-diner, maar ook voor een zakenlunch, familiediner of vriendenuitje. Dankzij de uitstekende keukenbrigade kunt u geheel naar wens genieten van buffetten, brunches, diners, dinerbuffetten, themabuffetten, barbecues en uiteraard ook een mooie à la carte kaart. Met uw Dinercheque kunt u gemakkelijk afrekenen. Ook kunt u in de lounge van het restaurant plaatsnemen voor een lekker aperitiefje of voor een gezellige borrel.

Op ons menukaart vindt u een ruime selectie vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Deze kaart wordt altijd aangevuld met ons steeds wisselende menu en zelfs een verrassingsmenu! Wij proberen altijd zoveel mogelijk gebruik te maken van seizoens- en streekgebonden producten van de beste kwaliteit. Een specialiteit van onze keuken is onze mosselproeverij met mosselen in drie verschillende bereidingen. De kleinste gasten kunnen bij ons genieten van de heerlijke kindermenu’s. Iedereen vindt bij ons iets naar zijn of haar smaak, ideaal voor de dinercheque!

De naam Guliks hoes komt van de hertog van Gulik die in 1400 het gebied Born, Sittard en Susteren verwierf voor een bedrag van 70.000 goudstukken. 400 jaar bleef Sittard deel van het hertogdom Gulik in het Duitse keizerrijk. Het zal u niet verwonderen dat dit zijn sporen heeft nagelaten en zo ook op de prachtige carréboerderij ’t Guliks hoes. Tegenwoordig wordt hier op ambachtelijke wijze horeca bedreven door een gepassioneerd team!

Genieten op maat? Dat doet u bij Restaurant ’t Guliks hoes. Wij vinden elke gelegenheid uniek en maken hier graag een onvergetelijke ervaring van. Kom eens langs met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Restaurant t Gulikshoes
Ophoven 1
6133 XP Sittard
Telefoon: 
046-4512402
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Restaurant t Gulikshoes

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Limbrichterstraat 27
6131EA Sittard
Telefoon: 
0464009222
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Brasserie Murphys Sittard

Groenten van Roos

Sittard
A la carte, Afhalen and Biologisch
Adres: 
Paardestraat 22
6131HC Sittard
Telefoon: 
0638674486
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Groenten van Roos
Adres: 
Rijksweg Zuid 210
6143AG Sittard
Telefoon: 
0464523111
Nationale Diner Cadeaukaart Sittard Stardust All American Bowling & Diner