Restaurant t Boerke

Rijen (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In het centrum van de mooie plaats Rijen, dat is gelegen in de provincie Noord-Brabant, ligt Café Restaurant Partycentrum Partyservice ’t Boerke. Zoals te zien is aan de naam is dit een horecaonderneming die van vele markten thuis is en waar u zeer veel mogelijkheden heeft. Zo kunt u er bijvoorbeeld culinaire evenementen en feesten bezoeken of geven. Waar wij ons nu graag op willen richten is het restaurant van ’t Boerke! Daar bent u namelijk meer dan uitgenodigd met uw dinercheque voor een gezellig diner.

Zo kunt u in het restaurant omen genieten van een twee, drie of vier gangen menu dat regelmatig wisselt. Ook kunt u met uw dinercheque iets lekkers bestellen van het a la carte menu. Of u nu snel wat wilt eten, uitgebreid wilt lunchen of iets wilt vieren met een uitgebreid meergangen diner, alles is mogelijk bij het restaurant van ’t Boerke en de keuzeis helemaal aan u! Op de kaart treft u onder andere een proeverij van kroketjes aan met een frisse salade en mosterd mayonaise. Ook kunt u tot eind juni genieten van een verse aspergesoep en het gehele jaar door van een uiensoep met gegratineerde kaas op een stokbroodje. Sluit uw avond uit met uw dinercheque af met een heerlijke vruchtensorbet met aardbeien ijs of ga voor de tiramisu van Amaretto.

Wilt u graag met uw gezelschap een gezellige culinaire ervaring delen bij ’t Boerke in Rijen? Schroom dan niet en reserveer uw tafeltje in het restaurant. Uw dinercheque kunt u uiteraard gebruiken om aan het eind van de avond af te rekenen!

Contactgegevens:

Restaurant t Boerke
Hoofdstraat 72
5121JG Rijen
Telefoon: 
0161222588
Nationale Diner Cadeaukaart Rijen Restaurant t Boerke

Meer restaurants in de buurt

Winkk

Dongen
A la carte
Adres: 
Hoge Ham 124
5104 JK Dongen
Telefoon: 
0162-386777
Nationale Diner Cadeaukaart Dongen Winkk

Restaurant The King of Italy

Tilburg
Italiaans and Pizza
Adres: 
Huibevendreef 22
5043EW Tilburg
Telefoon: 
0135902363
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Restaurant The King of Italy

Asado Steakhouse

Oosterhout
A la carte
Adres: 
Tilburgseweg 5A
4902 TL Oosterhout
Telefoon: 
0162436743
Nationale Diner Cadeaukaart Oosterhout Asado Steakhouse