Restaurant t Achterhuus

Giethoorn (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Giethoorn of ook wel ‘Venetië van het noorden’, daar vindt u restaurant ’t Achterhuus. Bij ’t Achterhuus kunt u genieten van de unieke en authentieke omgeving die Giethoorn zo bekend maakt. Na een hele dag ronddobberen in Giethoorn kunt u bij ons aanleggen om heerlijk te dineren. Wat is een betere afsluiter dan heerlijk dineren na een plezierige dag? Verzilver bij ons uw dinercheque en geniet van een van onze gerechten.

’t Achterhuus  was voor de oorlog al een begrip in Giethoorn. Vanaf de tijd dat Giethoorn toeristen begon te trekken bedacht een boerenfamilie hun stal (achterhuus) te verhuren aan de toeristen terwijl de koeien in de wei stonden. Nu heel wat jaren later bestaat ’t Achterhuus nog steeds en is het uitgegroeid tot een sfeervol en authentiek restaurant. De oude setting zie je nog steeds aan het houten interieur. Bij ’t Achterhuus bieden wij de keus uit verschillende smakelijke vis- en vleesgerechten. Kom langs met uw dinercheque en proef een van onze heerlijke vis- of vleesspecialiteiten. Wij bieden u de mogelijkheid te genieten van onze uitgebreide keuken in een authentieke Hollandse sfeer.

U kunt bij ’t achterhuis ook een bootje huren om vervolgens de hele dag Giethoorn per water te ontdekken. Na een ontspannen dag kunt u bij ons aanmeren om u vervolgens te vergrijpen aan een van onze heerlijke maaltijden.

Op ons terras kunt u heerlijk uitkijken over het water van Giethoorn, verder kunt u ook helemaal tot rust komen op ons relaxte loungeterras.

Zien we u snel een keer voorbij varen? Ook met uw dinercheque bent u van harte welkom.

Contactgegevens:

Restaurant t Achterhuus
Dominee T O Hylkemaweg 43
8355 CE Giethoorn
Telefoon: 
0521-361674
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Restaurant t Achterhuus

Meer restaurants in de buurt

Grand Cafe Fanfare

Giethoorn
A la carte and Afhalen
Adres: 
Binnenpad 68
8355 BV Giethoorn
Telefoon: 
0521361600
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Grand Cafe Fanfare

Restaurant De Grachthof

Giethoorn
A la carte and Afhalen
Adres: 
Binnenpad 54
8355 BT Giethoorn
Telefoon: 
0521361270
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Restaurant De Grachthof

Eetcafe Giethoorn

Giethoorn
A la carte, Afhalen and Eetcafé
Adres: 
Binnenpad 49
8355 BR Giethoorn
Telefoon: 
0521712422
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Eetcafe Giethoorn