Restaurant Suyderoogh

Lauwersoog (GR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Uw bezoek aan het prachtige Lauwersmeer is pas compleet wanneer u ook bij Restaurant en Partycentrum Suyderoogh bent geweest. Hier kunt u namelijk zeven dagen per week van 11:00 tot 22:00 terecht voor een heerlijk a la carte diner, een uitgebreid buffet of gewoon een gezellige borrel. Alles is mogelijk bij Suyderoogh; er is een ligweide, strand, bowlingcentrum, cafetaria en bootverhuur. Ook met uw Dinercheque betalen kan gewoon! En dat alles op één van de mooiste plekjes in Park Lauwersmeer.

Suyderoogh ligt namelijk aan de rand van het Ballastplatbos, midden in het Lauwermeersgebied. Vroeger was het Lauwermeer de Lauwerszee, maar door angst voor overstromingen is de Lauwerszee in 1969 afgesloten. Nu wordt het mooie natuurgebied gekenmerkt dor de grazende Schotse Hooglanders en bijzondere Konikpaarden. Ook bij vogelaars is het een heel populair gebied door de vele verschillende watervogels.

De keuken van Suyderoogh bereidt een ruime keur aan vlees, vis en vegetarische gerechten. U kunt deze gerechten a la carte bestellen of u laten leiden door één van de drie of vier gangen menu’s. Hierop staan de specialiteiten van de dag en ook is er een luxe wild menu van 4 gangen en ons befaamde Captain’s diner. Vanaf 12 personen is het ook mogelijk om een buffet te serveren. Voor kinderen geldt er dan uiteraard een gereduceerde prijs. Veel van onze gerechten gluten- en/of lactosevrij bereidt worden en ook met andere wensen zullen onze chefs altijd rekening proberen te houden.

Kijkt u eens op onze website voor alle mogelijkheden en breng binnenkort eens met uw Dinercheque een bezoek aan Suyderoogh!

 

Contactgegevens:

Restaurant Suyderoogh
De Rug 5
9976 VT Lauwersoog
Telefoon: 
0519-349314
Nationale Diner Cadeaukaart Lauwersoog Restaurant Suyderoogh

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Haven 50
9976VN Lauwersoog
Telefoon: 
0519349422
Nationale Diner Cadeaukaart Lauwersoog Waddenpaviljoen De Noorman

Het Booze Wijf

Lauwersoog
A la carte, Lokaal and Lunch
Adres: 
Strandweg 1
9976VS Lauwersoog
Telefoon: 
0519349133
Nationale Diner Cadeaukaart Lauwersoog Het Booze Wijf
Adres: 
Strandweg 1
9976 VS Lauwersoog
Telefoon: 
0519349045
Nationale Diner Cadeaukaart Lauwersoog Restaurant Het Booze Wijf