Restaurant StrAnders vis & meer (Alleen op reservering)

Buren (Ameland) (FR)
Soort keuken: 
A la carte and Vis
Omschrijving: 

Bent u op vakantie op het prachtige eiland Ameland of woont u hier? Dan kunt u met uw Dinercheque terecht bij Restaurant StrAnders. Deze gezellige eetgelegenheid ligt tussen dorp en strand, omringd door Amelander natuur. Het hele jaar door is dit dé plek waar u kunt genieten van heerlijke visgerechten, bijzondere wijnen en welverdiende rust. U kunt hier ook terecht voor een gezellig etentje met uw kinderen. Restaurant StrAnders beschikt namelijk over een speciale kinderkaart en een prachtige tuin met speeltuin. Hier kunnen de kleintjes heerlijk spelen terwijl u nog even gezellig natafelt!

Restaurant StrAnders is lid van het ‘’Amelands Product’’. Ze werken dan ook veel met streekeigen ingrediënten en duurzame producten van het seizoen. Op het prachtige Ameland hebben alle seizoenen hebben hun eigen charme! In de avond kunt u genieten van een heerlijk diner met uw Dinercheque. Op de menukaart vindt u vooral veel visspecialiteiten zoals oesters, zeetong, kabeljauwfilet en garnalen. Bent u een echte visliefhebber? Bestel dan het ‘’Stranders Fish Platter’’ of het ‘’Stranders Seafood Platter’’ met sausjes, friet en salade. Overigens zijn de carnivoren en vegetariërs onder ons ook van harte welkom. Ze serveren bijvoorbeeld een heerlijke salade met biet, Bleu de Wolvega, paddenstoelen, walnoten en cranberrydressing.

In de ochtend of middag kunt u ook bij Restaurant StrAnders terecht voor een gezellige High Tea. Dan krijgt u een variëteit aan zoete lekkernijen zoals mini muffins, scones, chocolademousse en hartige hapjes zoals een belegd hoevebroodje en een mini sandwich. Dit is een leuke manier om uw Dinercheque te besteden!

Contactgegevens:

Restaurant StrAnders vis & meer (Alleen op reservering)
Strandweg 71
9164KA Buren (Ameland)
Telefoon: 
0519543029
Nationale Diner Cadeaukaart Buren (Ameland) Restaurant StrAnders vis & meer (Alleen op reservering)

Meer restaurants in de buurt

Nes Cafe

Nes (Ameland)
Hollands
Adres: 
Van Heeckerenstraat 10
9163 GZ Nes (Ameland)
Telefoon: 
0519-542760
Nationale Diner Cadeaukaart Nes (Ameland) Nes Cafe

Restaurant de Zwarte Haan

St. Jacobiparochie
Biologisch, Frans and Internationaal
Adres: 
Nieuwebildtdijk 428
9079 PG St. Jacobiparochie
Telefoon: 
0518-401649
Nationale Diner Cadeaukaart St. Jacobiparochie Restaurant de Zwarte Haan
Adres: 
Kooiplaats 6
9164 KN Buren
Telefoon: 
0652343200
Nationale Diner Cadeaukaart Buren Koaikershuus