Restaurant Stones

Emmen (DR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Aan de van Schaikweg 94 in Emmen vindt u restaurant Stones. Emmen is de groenste gemeente van Nederland en daar speelt restaurant Stones graag op in. Duurzaamheid staat bij dit bijzondere restaurant hoog in het vaandel. Het restaurant is geopend in 2015 en neemt u op deze nieuwe locatie met uw dinercheque mee op een culinaire ontdekkingsreis, die samen hangt met de rode draad van het gedachtegoed van de Dutch Cuisine. De Dutch Cuisine is gebaseerd op de vijf principes cultuur, gezond, natuur, kwaliteit en waarde.

Deze waardes komen ook terug in de gerechten, die in de keuken door een bevlogen chef worden bereid. Er wordt gebruik gemaakt van lokale en duurzame producten en daarmee maakt de chef bijzondere gerechten. Sommige combinaties lijkt misschien gek, maar wanneer u ze bij uw bezoek met uw dinercheque probeert zal het een ware sensatie zijn voor uw smaakpapillen. Zo kunt u met uw dinercheque  onder andere genieten van een gerecht dat is gemaakt van trekdrop, biet en citroen of een gerecht van verzuurde kappertjeskool, VOC specerijen en inktvis. Er staan ieder seizoen zes gerechten op de kaart, waarvan u zelf een drie, vier, vijf of zes gangen diner kunt samenstellen. Hierbij kunt u een bijpassend wijnarrangement bestellen, maar ook een bijpassend saparrangement. Laat u vooral door de bediening informeren over alle mogelijkheden en de verschillende wijnen en sappen. Zij helpen u graag.

Bent u nieuwsgierig geworden naar restaurant Stones? Reserveer dan snel een tafel en ervaar zelf hoe bijzonder een reis door de principes van de Dutch cuisine kan zijn. Vergeet bovendien niet om uw dinercheque mee te nemen bij uw restaurantbezoek!

Contactgegevens:

Restaurant Stones
Van Schaikweg 94
7811KL Emmen
Telefoon: 
0591239010
Nationale Diner Cadeaukaart Emmen Restaurant Stones

Meer restaurants in de buurt

De Drommedaar

Emmen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hoofdstraat 16A
7811EP Emmen
Telefoon: 
0591572888
Nationale Diner Cadeaukaart Emmen De Drommedaar

Limbo

Emmen
A la carte
Adres: 
Dalipassage 12
7811DB Emmen
Telefoon: 
0591820290
Nationale Diner Cadeaukaart Emmen Limbo
Adres: 
Edisonstraat 2
7825GS Emmen
Telefoon: 
0591312022
Nationale Diner Cadeaukaart Emmen Routiers Emmen