Restaurant Steakhouse Goodys

Enschede (OV)
Soort keuken: 
Afhalen and Steakhouse
Omschrijving: 

Voor de echte vleesliefhebbers onder ons hebben wij nu een heel erg leuke bestedingsoptie voor de dinercheque in de stad Enschede. U bent nu namelijk welkom om te komen genieten van de beste vleesgerechten voor een betaalbare prijs bij restaurant Steakhouse Goodys. Steakhouse Goodys biedt al sinds 2005 de beste steaks, spareribs en andere heerlijke vleesgerechten aan. In 2015 is het pand geheel verbouwd dus het is zeker de moeite waard om eens met uw dinercheque een kijkje te gaan nemen in dit restaurant, zeker indien u een goed stuk vlees altijd kunt waarderen. Het restaurant is centraal gelegen aan de Marktstraat 2 en is daarmee een ideaal beginpunt voor een enerverende avond in het nachtleven van deze mooie stad! Ook wanneer u overdag in de stad heeft gewinkeld of culturele bezienswaardigheden hebt bezocht kunt u bij Goodys weer even heerlijk bijkomen.

Op de menukaart van steakhouse Goodys staan alle klassiekers waar u bij een steakhouse aan denkt. We betwijfelen echter of u ooit zo’n uitgebreid aanbod aan verschillende steaks hebt gezien. Van T-bone steak tot Sinatra Sirloin steak, Lam tenderloin en nog vele andere steaks, alles kunt u bij Goodys verkrijgen! Dit is zeker een bezoekje met uw dinercheque waard, zeker als u een liefhebber bent!

Bent u nieuwsgierig geworden naar restaurant Goodys en wilt u graag met eigen ogen het grote aanbod aan ambachtelijk bereidde steaks komen aanschouwen? Reserveer dan snel een tafel en vergeet daarbij niet te vermelden dat u graag met uw dinercheque zou willen betalen!

Contactgegevens:

Restaurant Steakhouse Goodys
Marktstraat 2
7511 GD Enschede
Telefoon: 
053-4361006
Nationale Diner Cadeaukaart Enschede Restaurant Steakhouse Goodys

Meer restaurants in de buurt

De Ouwe Compagnie

Enschede
Afhalen and Eetcafé
Adres: 
Walstraat 39
7511GG Enschede
Telefoon: 
0534308160
Nationale Diner Cadeaukaart Enschede De Ouwe Compagnie

Grieks Restaurant Rhodos

Enschede
A la carte, Afhalen and Grieks
Adres: 
Korte Haaksbergerstraat 13
7511JV Enschede
Telefoon: 
0534314050
Nationale Diner Cadeaukaart Enschede Grieks Restaurant Rhodos

Argentijns Steakhouse Grillmasters

Enschede
A la carte, Afhalen and Argentijns
Adres: 
Langestraat 54
7511 HC Enschede
Telefoon: 
0534363405
Nationale Diner Cadeaukaart Enschede Argentijns Steakhouse Grillmasters