Restaurant Sluiszicht Blokzijl

Blokzijl (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque bent u bij Restaurant Sluiszicht welkom voor een snelle hap of een uitgebreid diner. U vindt dit sfeervolle en laagdrempelige restaurant in het prachtige historische stadje Blokzijl.

Café-Restaurant Sluiszicht is gelegen aan de sluis van Blokzijl met uitzicht op de oude havenkolk. Hier kunt u met elk gezelschap gepast genieten met de lunch en het diner. Onze attente bediening zorgt altijd dat het u aan niks ontbreekt. Zeker nu u hier met uw Dinercheque kunt afrekenen! Lekker eten in een ongedwongen sfeer, dat is waar wij voor staan. Op onze lunchkaart vindt u daarom lekkere paninis, stokbroodjes met verschillende soorten beleg, sandwiches en uitsmijters. Daarnaast bieden wij heerlijke ambachtelijke pannenkoeken en hebben wij kindermenu’s voor onze kleinste gasten. Met het diner heeft u de keuze uit de verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten.

Sluiszicht is door haar unieke ligging en warme sfeer al sinds jaar en dag een bekend adres om even heerlijk te ontspannen en nu ook met uw Dinercheque. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een lange wandeling, fietstocht of zelfs vaartocht door een van de vele natuurgebieden in de omgeving. Zoals het Nationaal Park Weerriben-Wieden op zeer korte afstand. U kunt ons restaurant dan ook gemakkelijk per auto en fiets bereiken, maar ook per boot of kano over water. Kijk ook zeker even rond in het prachtige historische centrum van Blokzijl.

Sluiszicht kan nog het best omschreven worden als ongedwongen. ’s Zomers kunt u hiervan genieten op ons zonnige terras, maar de rest van het jaar is het goed toeven in onze behaaglijke ambiance. Zien wij u eens verschijnen met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Restaurant Sluiszicht Blokzijl
Zuiderstraat 2-4
8356EA Blokzijl
Telefoon: 
0527291455
Nationale Diner Cadeaukaart Blokzijl Restaurant Sluiszicht Blokzijl

Meer restaurants in de buurt

Kaatje bij de Sluis

Blokzijl
Lekker Top-100, Lekker Top-500 and Sterrenrestaurant
Adres: 
Brouwersstraat 20
8356DV Blokzijl
Telefoon: 
0527291833
Nationale Diner Cadeaukaart Blokzijl Kaatje bij de Sluis
Adres: 
Uiterdijkenweg 59
8372VL Baarlo
Telefoon: 
0527203791
Nationale Diner Cadeaukaart Baarlo De Strandhoeve

Het Proeflab

Marknesse
Adres: 
Voorsterweg 34
8316 PT Marknesse
Nationale Diner Cadeaukaart Marknesse Het Proeflab