Restaurant Simpel

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
Internationaal
Omschrijving: 

Als u op zoek bent naar een restaurant in Amsterdam hoeft u vaak niet ver te zoeken voordat u over een dertien in een dozijn eetgelegenheid struikelt. Het aanbod in de hoofdstad is van een dergelijk formaat dat het erg gemakkelijk is om door de bomen het bos niet meer te kunnen zien. De zoektocht naar een goed restaurant wordt dan al iets lastiger. Maar het is eigenlijk allemaal heel simpel. Er is namelijk één restaurant dat u toch wel een bezoekje moet brengen. Dat is namelijk Simpel. Want hier accepteren ze de dinercheque van Diner Cadeau.

Maar dat is misschien wel de minste reden om hier langs te gaan. De andere redenen zijn ook vrij simpel eigenlijk. Het personeel weet maar al te goed hoe ze hun gasten moeten verwennen. Het is dan ook een eigenschap waar ze trots op zijn bij het restaurant. Een ander punt is de kwaliteit van het eten. Dit staat hoog in de lijst van top restaurants. Het eten heeft een onmiskenbare smaak waar men met veel plezier voor terug blijft komen. En een andere simpele reden is de duurzaamheid van de ingrediënten. Deze worden dagvers gekocht en het keuken team let er met arendsogen op dat het duurzame producten zijn. Geen producten gaan de keuken waar ze de duurzaamheid niet van kunnen waarborgen. Simpel.

Mocht u zich ooit in de Pijp bevinden dan is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan dit bijzonder simpele restaurant waar u behandeld zult worden alsof u een koning bent. Ook als u wilt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Restaurant Simpel
Ferdinand Bolstraat 11
1072 LA Amsterdam
Telefoon: 
020-6720672
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant Simpel

Meer restaurants in de buurt

Due Napoletani

Amsterdam
A la carte
Adres: 
Hobbemakade 61-63
1071 XL Amsterdam
Telefoon: 
020-6711263
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Due Napoletani
Adres: 
Quellijnstraat 104
1072XZ Amsterdam
Telefoon: 
0206700736
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant Mamouche
Adres: 
Hemonystraat 38
1074BS Amsterdam
Telefoon: 
0203642560
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Graham's Kitchen (inleverbaar op Di, Wo, Do)