Restaurant Sierra Vista

Veghel (NB)
Soort keuken: 
Zuid Amerikaans
Omschrijving: 

Bienvenido a Sierra Vista! Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in Veghel? Houdt u van Zuid-Amerikaans eten of bent u er juist nieuwsgierig naar? Kom dan Langs bij Restaurant Sierra Vista aan de Molenstraat 31 in Veghel voor een unieke Latijns-Amerikaanse belevenis. U kunt hier komen proeven van tapas, a la carte gerechten uit onder andere Mexico, Cuba en Brazilië, de lekkerste Argentijnse wijnen en meer! De inrichting is ook geheel in bijbehorende stijl, om de ervaring voor u compleet te maken. U vergeet dat u in Noord-Brabant bent, en waant zich voor een avond echt in Zuid-Amerika!

De mogelijkheden met uw dinercheque bij Restaurant Sierra Vista zijn eindeloos. Het meest bekend is de Zuid-Amerikaanse tapas, waarvan u vier gangen lang kunt genieten. Dit is echter niet de enige keuze, er zijn vele vlees- en kip gerechten van de kaart en een ruime keuze uit voor en nagerechten. Elke week is er een speciaal weekgerecht speciaal voor u geselecteerd door de chef. Ook is er voor elk gerecht een bijpassende wijn of bijpassend biertje, de bediening adviseert u hier graag over! Op warmere dagen kunt u ook wat drinken of dineren op ons verwarmde terras. Dit maakt dat een bezoek aan Sierra Vista een goede keuze is bij elke weersomstandigheid.

Het keukenteam en de bediening hopen u snel te zien met uw dinercheque, zodat u bekend kunt raken met de grootste schatten van de Latijns-Amerikaanse keuken!

Contactgegevens:

Restaurant Sierra Vista
Molenstraat 31
5461JP Veghel
Telefoon: 
0413350045
Nationale Diner Cadeaukaart Veghel Restaurant Sierra Vista

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Raadhuisplein 7
5388 GM Nistelrode
Telefoon: 
0412-612956
Nationale Diner Cadeaukaart Nistelrode Eetcafe t Pumpke

Restaurant PIT

Heeswijk Dinther
A la carte
Adres: 
Raadhuisplein 7
5473 GC Heeswijk Dinther
Telefoon: 
0413320016
Nationale Diner Cadeaukaart Heeswijk Dinther Restaurant PIT
Adres: 
Markt 34
5401GP Uden
Telefoon: 
0413264588
Nationale Diner Cadeaukaart Uden Cusco