Restaurant Semai

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Op de Papaverhoek 35 in Amsterdam Oost huist sinds kort Semai, een Oost-Afrikaans restaurant waarin u u bij uw bezoek aan het restaurant met uw dinercheque direct in Afrika waant. De sfeervolle inrichting en traditionele gerechten zijn uniek in Amsterdam en geven u een 'real taste of Africa'. Na de maaltijd kan worden genoten van een traditionele koffie ceremonie in Afrikaanse stijl, waarbij de koffiebonen recht voor uw neus worden gemalen. Dit nieuwe restaurant is een echte aanrader voor een culturele smaaksensatie in Amsterdam! Bij restaurant Semai bent u bovendien van harte welkom met uw dinercheque om te komen proeven van alle heerlijkheden die de Oost-Afrikaanse keuken te bieden heeft.

In de keuken van restaurant Semai worden uiteenlopende gerechten bereid die worden geserveerd in traditionele houten opdienschalen. U kunt met uw dinercheque onder andere een ‘zilzil tibsi’ bestellen. Dit is een gerecht van gebakken rundvlees reepjes met ui en paprika. Het is een zeer mild gerecht. Een ander gerecht dat u kunt bestellen is ‘zigni’, een nationaal gerecht van gestoofd rundvlees met gekruide boter en peper. Wat opvalt, is dat er ook zeer veel vegetarische gerechten te bestellen zijn, waaronder ‘hamli’, een gerecht van spinazie of boerenkool met knoflook en speciale kruiden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere Oost-Afrikaanse restaurant dat recentelijk haar deuren heeft geopend aan de Papaverhoek 35 in Amsterdam? Ga dan het avontuur aan en breng een bezoek aan restaurant Semai. Uw dinercheque is hier net zo welkom als dat u dat zelf bent, dus vergeet deze niet mee te nemen!

Contactgegevens:

Restaurant Semai
Papaverhoek 35
1032JZ Amsterdam
Telefoon: 
0207866625
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Restaurant Semai

Meer restaurants in de buurt

Meneer Kebab

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Mosplein 2
1031 AA Amsterdam
Telefoon: 
0206374748
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Meneer Kebab

Turquoise Meating

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Kamperfoelieweg 160
1032 HV Amsterdam
Telefoon: 
0202246020
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Turquoise Meating

Locatie NRD

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Asterweg 14
1031HN Amsterdam
Telefoon: 
0206370932
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Locatie NRD