Restaurant Schoutenhuys

Den Burg (Texel) (NH)
Omschrijving: 

Wilt u graag lekker uit eten met uw dinercheque op het mooie eiland Texel? Dan hebben wij zeer goed nieuws voor u! U bent met uw dinercheque namelijk van harte welkom om te komen dineren bij Restaurant Schoutenhuys, het restaurant dat onlosmakelijk is verbonden met Hotel de Lindenboom dat zich op zijn beurt bevindt aan de Vismarkt 1. Restaurant Schoutenhuys heeft een gemoedelijke inrichting. Denkt u hierbij aan een houten schouw, mooie rode banken en veel oude borden en prenten aan de muren. Hoewel het restaurant een onderdeel is van het hotel, is het geen vereiste dat u in het hotel verblijft. Eenieder is welkom voor een mooie culinaire avond in dit restaurant met zijn of haar dinercheque!

Restaurant Schoutenhuys werkt met een bijzonder concept. Zij zochten naar een leuke en verassende manier om de gasten kennis te laten maken met de vele smaken en structuren van de Texelse culinaire specialiteiten. Het concept dat hieruit is ontstaan is het concept van de ‘gerechies’. Dit zijn heerlijke, smaakvolle gerechten in een kleiner formaat, zodat u meerdere gerechten kunt bestellen op één avond. Zo kunt u met uw dinercheque meer proeven en dit maakt uw bezoek aan Restaurant Schoutenhuys echt een culinaire ervaring. Op het menu staan onder andere verse asperges, zilte en net gevangen garnalen, echt Texels lamsvlees en Texelse kaas. Ook kunt u proeven van oriëntaalse gerechten.

Kom zelf ervaren hoe leuk het is om de keuken van Texel te ontdekken door middel van de verschillende gerechies. Reserveer snel een tafel bij Restaurant Schoutenhuys en vergeet vooral niet om uw dinercheque met u mee te nemen!

Contactgegevens:

Restaurant Schoutenhuys
Vismarkt 1
1791CD Den Burg (Texel)
Telefoon: 
0222-312041
Nationale Diner Cadeaukaart Den Burg (Texel) Restaurant Schoutenhuys

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Ruijslaan 22
1796AD De Koog (Texel)
Nationale Diner Cadeaukaart De Koog (Texel) Restaurant Opduin

Brasserie de Lindeboom

Den Burg (Texel)
A la carte and Afhalen
Adres: 
Groeneplaats 14
1791CC Den Burg (Texel)
Telefoon: 
0222312041
Nationale Diner Cadeaukaart Den Burg (Texel) Brasserie de Lindeboom

De Coninck van Poolen

Den Burg
A la carte and Afhalen
Adres: 
Binnenburg 8
1791CG Den Burg
Telefoon: 
0222760036
Nationale Diner Cadeaukaart Den Burg De Coninck van Poolen