Restaurant Sallandshoeve

Nieuw Heeten (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque van Diner Cadeau bent u van harte uitgenodigd voor een heerlijke lunch of diner in onze sfeervolle Sallandshoeve. Het multifunctionele restaurant is gevestigd in een boerderij van meer dan honderd jaar oud op het terrein van Vakantiepark Sallandse Hoeve aan de Holterweg in Nieuw Heeten. Alles bij ons draait om kwaliteit, gastvrijheid en lekker eten. De bediening in ontspannen en vriendelijk, maar zeer attent. De typisch Sallandse gemoedelijkheid vindt u bij ons nog echt terug!

De lunch begint om 12 uur tot 17 uur. U kunt genieten van de vele lekkere lunchgerechten, maar ook van de befaamde high-tea. U krijgt dan onbeperkt thee en jus d’orange terwijl u geniet van een banket aan zoete en hartige hapjes. Vanaf 17 uur voeren wij de diner kaart met vele lekkere voor-, hoofd- en nagerechten. Wij vragen u wel van tevoren te reserveren via de mail of per telefoon. Bent u met meer dan 10 personen? Dan kunt u gebruik maken van een van de keuzemenu’s. Deze zijn zeer geschikt voor gezelschappen van 10 tot maximaal 50 personen. Ook een avond gezellig tafelgrillen is zeer aan te raden. De vele verschillende hapjes kunt u zelf aan tafel grillen!

De Sallandshoeve is niet enkel een restaurant. Gasten kunnen bij ons ook terecht om te bowlen, midgetgolfen en handboogschieten; alles onder hetzelfde dak. De kleine gasten kunnen zich vermaken in de grote speelweide of op de airtrampoline. U kunt uw kroost rustig in de gaten houden vanaf het zonnige terras. Er zijn vele mogelijkheden om een van de leuke activiteiten te combineren met een diner.

U ziet het; mogelijkheden te over. Kom dus snel eens met uw Dinercheque bij ons langs!

Contactgegevens:

Restaurant Sallandshoeve
Holterweg 85
8112 AE Nieuw Heeten
Telefoon: 
0572-321630
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuw Heeten Restaurant Sallandshoeve

Meer restaurants in de buurt

Brasserie Dertien

Heeten
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dorpsstraat 17
8111AA Heeten
Telefoon: 
0572381217
Nationale Diner Cadeaukaart Heeten Brasserie Dertien

Partyboerderij Sallandshoeve

Nieuw Heeten
A la carte and Afhalen
Adres: 
Holterweg 85
8112AE Nieuw Heeten
Telefoon: 
0572321630
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuw Heeten Partyboerderij Sallandshoeve
Adres: 
Holterweg 85
8112AE Nieuw Heeten
Telefoon: 
0572321630
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuw Heeten De Vuurplaats