Restaurant Safir

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Marokkaans
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque op pad in Rotterdam? Kom dan zeker langs in de straat Vijf Werelddelen. Daar kunt u met uw Dinercheque namelijk genieten van allerlei heerlijke Marokkaanse specialiteiten. Restaurant Safir is namelijk gespecialiseerd in de Marokkaanse keuken. Wij zijn verzot op traditionele Marokkaanse gerechten en daar kunt u van meegenieten met uw Dinercheque. Vlees, vis, gevogelte of vegetarisch, waar uw voorkeur ook ligt, wij maken het op heerlijke wijze voor u klaar. Bij Safir kunt u genieten van een authentieke Marokkaanse ervaring. Traditionele gerechten die vers bereid zijn, een prachtig Noord-Afrikaans interieur en serveersters die gekleed zijn in traditionele Marokkaanse kleding (Kaftans). Met uw Dinerbon kunt u zich tijdelijk in Marokko wanen, zo waarheidsgetrouw is de entourage en de ambiance bij Safir. De heerlijke Marokkaanse wijnen maken het sfeerbeeld helemaal af.

Bij Safir kunt u terecht voor ontbijt, lunch, brunch en diner, afhankelijk van de dag van uw bezoek. Wanneer u ook binnenstapt met uw Dinercheque, u kunt sowieso genieten van een groot aantal prachtige Marokkaanse gerechten. Probeer bijvoorbeeld onze ‘Harira Gharbaouia’, een traditionele soep gemaakt van lamsvlees, tomaten, kikkererwten en heerlijke kruiden. Verder hebben wij tijdens de lunch heerlijke Marokkaanse broodjes, salades, omeletten en tapas in de aanbieding. Een ruim aanbod dus, dat tijdens het diner alleen nog maar uitgebreider is. Vlees, vis, gevogelte of gewoon lekker vegetarisch, het staat allemaal op onze kaart. Ook kunt u kiezen voor één van onze menu’s, die wij zorgvuldig hebben samengesteld voor onze gasten.

Neem uw Dinercheque mee en kom genieten van een avondje Marokkaans. Wij heten u alvast welkom en we hopen dat u binnenkort op bezoek komt!

Contactgegevens:

Restaurant Safir
Vijf Werelddelen 91
3071 PS Rotterdam
Telefoon: 
010-4862318
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Restaurant Safir

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Vijf werelddelen 71
3071 PS Rotterdam
Telefoon: 
010-2900878
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Restaurant Cafe Okay

Meziz Marina

Rotterdam
Afhalen and Italiaans
Adres: 
Vijf Werelddelen 107
3071PS Rotterdam
Telefoon: 
0104852216
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Meziz Marina

Allure

Rotterdam
A la carte
Adres: 
Cargadoorskade 107
3071 AW Rotterdam
Telefoon: 
0104866529
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Allure