Restaurant Saffraan

Utrecht (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Marokkaans, Midden Oosten and Thais
Omschrijving: 

Restaurant Saffraan is een stijlvol restaurant in eén van de oude werfkelders in het centrum van Domstad Utrecht. Als het zonnetje schijnt, kunt u dus heerlijk aan het water dineren. U bent er ook van harte welkom met uw Dinercheque! Restaurant Saffraan serveert dagelijks huisgemaakte specialiteiten die hun oorsprong vinden in Noord-Afrika, Turkije, Syrië, Libanon, Irak en Iran. U zult zich zeker in de Oosterse sferen wanen wanneer u de rijk gekruide gerechten voor uw neus krijgt.

Ga op culinaire ontdekkingstocht met uw Dinercheque bij Restaurant Saffraan. Op het a la carte menu vindt u allerlei bijzondere gerechten die u naar het Midden-Oosten zullen voeren. Ze serveren een groot aantal verschillende vleesgerechten, waaronder kebab, lamskoteletten en gemixte spiesen. Alles is bij Restaurant Saffraan is vers, huisgemaakt en heel erg lekker! Het is ook leuk om met uw Dinercheque een mezze-diner te bestellen. Dan krijgt u een samenstelling van allerlei heerlijke Oosterse gerechtjes met zowel vlees, vis als groenten. Deze gerechtjes kunnen zowel koud als warm zijn. Het is een beetje te vergelijken met tapas! Bestel daarbij een mooi glas Turkse wijn en uw zomerse avondje uit is compleet.

Wilt u echt uitgebreid dineren met uw Dinercheque? Ga dan voor het driegangenmenu van €26,75. U kunt dan bij iedere gang zelf kiezen welk gerecht u wilt. Een aan te raden nagerecht is de koffie met een Turkse likeur naar voorkeur. Restaurant Saffraan is zeven dagen per week geopend en hoopt u binnenkort te mogen ontvangen met uw Dinercheque.

Contactgegevens:

Restaurant Saffraan
Oudegracht a/d Werf 146/148
3511 AZ Utrecht
Telefoon: 
030-2310114
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Restaurant Saffraan

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Oudegracht aan de Werf 140 - 142
3511 AZ Utrecht
Telefoon: 
030-2333545
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Mahanakorn (DI t/m VR, geen e-vouchers)

Lust109

Utrecht
A la carte, Mediterraans and Tapas
Adres: 
Oudegracht a/d Werf 109
3511AG Utrecht
Telefoon: 
0302368805
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Lust109
Adres: 
Oudegracht aan de Werf 153
3511AL Utrecht
Telefoon: 
0302340400
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Taste of India Utrecht