Restaurant Ruyghe Venne

Westerbork (DR)
Soort keuken: 
A la carte and Restaurant in een Hotel
Omschrijving: 

Te midden van het vele groen dat u vindt in de mooie provincie Drenthe ligt een gastvrij hotel restaurant dat de naam Ruyghe Venne draagt. Het a la carte restaurant van dit hotel is iedere dag geopend om gasten met een dinercheque te ontvangen voor een lekkere lunch of een uitgebreid diner. Om welkom te zijn bij restaurant Ruyghe Venne hoeft u geen gast te zijn van het hotel, eenieder is uitgenodigd om te komen proeven van de bijzondere creaties van de chef. Omdat restaurant Ruyghe Venne in een zeer natuurrijk gebied ligt, is een bezoek aan het restaurant zeer goed te combineren met een mooie wandeling of fietstocht in de vrije natuur. Na een heerlijke dag buiten kunt u bij restaurant Ruyghe Venne weer even helemaal tot rust komen!

U kunt in dit restaurant komen genieten van pure, verse ingrediënten en kwalitatief hoogstaande producten. De chef vervaardigd op creatieve wijze gerechten van producten die vrijwel allemaal afkomstig zijn uit de eigen regio. Dit is niet alleen goed voor de lokale economie, het zorgt er ook voor dat u de meest verse en smaakvolle gerechten kunt verwachten in dit restaurant. Een goede besteding van uw dinercheque dus! Omdat de chef het fijn vindt om te werken met producten van het seizoen wisselt de kaart bij Ruyghe Venne regelmatig. U zal dan ook nooit twee keer hetzelfde eten wanneer u het restaurant bezoekt!

Laat u verassen door de chef op deze mooie locatie in Drenthe en breng een bezoek aan restaurant Ruyghe Venne. Vergeet bij uw bezoek ook vooral niet om uw dinerbon mee te nemen!

Contactgegevens:

Restaurant Ruyghe Venne
Beilerstraat 24 a
9431TA Westerbork
Telefoon: 
0593331444
Nationale Diner Cadeaukaart Westerbork Restaurant Ruyghe Venne

Meer restaurants in de buurt

Restaurant de Warrel

Westerbork
All you can eat
Adres: 
Beilerstraat 13B
9431GA Westerbork
Telefoon: 
0593370334
Nationale Diner Cadeaukaart Westerbork Restaurant de Warrel
Adres: 
Hoofdstraat 7
9431AB Westerbork
Telefoon: 
0593-331238
Nationale Diner Cadeaukaart Westerbork Abdij de Westerburcht

Chinees Restaurant Ni Hao

Beilen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Markt 6
9411 KP Beilen
Telefoon: 
0593370366
Nationale Diner Cadeaukaart Beilen Chinees Restaurant Ni Hao