Restaurant Rood

IJsselstein (UT)
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid van uw dinercheque in het midden van het land? Kom dan eens een bezoek brengen in het nieuwe Restaurant Rood in IJsselstein, een plaats nabij gelegen bij Utrecht. Bij restaurant Rood bent u van harte welkom om met uw dinercheque heerlijk en sfeervol te komen dineren in het gezellige restaurant. Midden in het restaurant staat een mooie houten bar die het geheel een Hollands sfeertje geeft. De fotolijstjes en warme lampen geven een huiselijk gevoel waardoor u bij Restaurant Rood direct lekker kunt ontspannen; dat belooft veel goeds voor een leuke avond uit.

Op de dinerkaart staat een variëteit aan lekkere gerechten van verse ingrediënten. Wat dacht u van een klein kippetje op spies met satésaus, of een portie vers gebakken brood met kruidenboter? Proef ook zeker de Brabantse asperges met beenham, fijngesneden ei, augurk en mosterddressing. Vervolg uw avond met filet van Twello’s varken met klassieke champignon roomsaus of een biefstuk surf en turf, waarmee u zowel vis en vlees op uw bord krijgt; het beste van twee werelden! Wilt u zich compleet laten verrassen? Ga dan voor een 3-gangen verrassingsmenu voor € 25,00 en leg uw culinaire lot in handen van de chef-kok, die voor u de lekkerste combinaties zal samenstellen!

Het team van Restaurant Rood hoopt u snel welkom te mogen heten met uw dinercheque in het restaurant, om u een onvergetelijke avond te bezorgen!

Contactgegevens:

Restaurant Rood
Voorstraat 42
3401 DC IJsselstein
Telefoon: 
030-6876437
Nationale Diner Cadeaukaart IJsselstein Restaurant Rood

Meer restaurants in de buurt

Midgetgolf De Roozeboom

IJsselstein
Afhalen and Pannenkoeken
Adres: 
Noord IJsseldijk 89
3402 PG IJsselstein
Telefoon: 
030-6880195
Nationale Diner Cadeaukaart IJsselstein Midgetgolf De Roozeboom

Robuust

IJsselstein
A la carte and Lunch
Adres: 
Boerhaaveweg 43
3401MN IJsselstein
Telefoon: 
0303074314
Nationale Diner Cadeaukaart IJsselstein Robuust

Robuust

Nieuwegein
A la carte
Adres: 
Markt 56
3431 LB Nieuwegein
Telefoon: 
0303036313
Nationale Diner Cadeaukaart Nieuwegein Robuust