Restaurant Rokkaa

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
Mediterraans
Omschrijving: 

Toen in 2000 Serena Catering Service begon met koken had niemand, behalve Serena natuurlijk, verwacht dat het zo’n succes zou worden. Na de catering wereld te veroveren zijn ze begonnen met hun restaurant offensief. Hun bruggenhoofd was Rokkaa in Rotterdam. Dit restaurant is in 2009 geopend maar was bijna direct een begrip in Rotterdam en omstreken. Hier kunt u namelijk genieten van het beste wat de Turkse cuisine te bieden heeft. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau bent u hier van harte welkom.

De kaart is samengesteld met de lekkerste Turkse gerechten maar de chef-kok heeft zich ook laten inspireren door de vele andere mediterraanse keukens. Door de gerechten klaar te maken op echte houtskool weten ze bij Rokkaa de authentieke Turkse smaken aan het eten toe te voegen. Het is dan ook een echte verwenning voor uw smaakpapillen om hier aan tafel te schuiven.

Met een uitgebreide kaart is er voor iedereen wel een gerecht te vinden waar ze van kunnen smullen. Er wordt ook rekening gehouden met u als er bepaalde ingrediënten zijn die u niet kunt eten. Voor vegetariërs zijn er bijvoorbeeld speciale gerechten te vinden. Tevens wordt er rekening gehouden met kinderen, voor hen is er een speciale kaart samengesteld met kind-vriendelijke porties, waar tot de dag van vandaag niet over is gemopperd, iets waar de chef-kok meer dan trots op is.

Kom dus snel langs bij Rokkaa en geniet van de Turkse specialiteiten. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau bent u meer dan welkom.

Contactgegevens:

Restaurant Rokkaa
Van Vollenhovenstraat 15C unit 30
3016 BE Rotterdam
Telefoon: 
010-2250440
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Restaurant Rokkaa

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Cotazur

Rotterdam
A la carte, Afhalen and Wijnbar
Adres: 
Oostzeedijk
3063CA Rotterdam
Telefoon: 
0102250705
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Restaurant Cotazur

Mahzen

Rotterdam
A la carte
Adres: 
van Vollenhovenstraat 15B
3016 BE Rotterdam
Telefoon: 
0687787761
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Mahzen
Adres: 
Van Vollenhovenstraat 15C unit 26-27
3016 BE Rotterdam
Telefoon: 
0102410327
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Restaurant Biblio