Restaurant Puur Breda

Breda (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Restaurant in een Hotel
Omschrijving: 

Wanneer het u leuk zou lijken om uw dinercheque op een lichtelijk ongewone locatie te besteden, zoals een restaurant dat hoort bij een hotel, dan hebben wij goed nieuws voor u. Op vele locaties in Nederland is dit mogelijk en u hoeft daarvoor vaak geen gast te zijn van het hotel. U bent gewoon welkom met uw dinercheque om te komen genieten van de culinaire kunsten van de chef de cuisine met uw gezelschap en van de bijzondere sfeer die er heerst in dergelijke restaurants. Een van de hotels waar u meer dan welkom bent in het restaurant voor een fijne en ontspannen avond uit eten is Apollo Hotel Breda. Het restaurant van Apollo Hotel Breda draagt de naam restaurant Puur en biedt u met uw dinercheque vele mogelijkheden.

Zo kunt u iedere maandag tot en met zaterdag komen genieten van een uitgebreid lunchaanbod. In de keuken wordt door de chefs gewerkt volgens het credo gezond en lekker, en dat is dus ook wat u terug kunt verwachten in de gerechten. Uiteraard houdt dit in dat er wordt gewerkt met goede en zeer verse ingrediënten. Voor het diner bent u ook iedere maandag tot en met zaterdag welkom. Zondag is het restaurant wel geopend, maar wordt er gewerkt met een beperkte kaart. Bij een heerlijke vis of vlees maaltijd hoort uiteraard ook een goed glas wijn. De bediening schenkt u bij restaurant Puur graag een van de wijnen in uit het zorgvuldig samengestelde assortiment.

Wilt u met uw dinercheque graag ervaren hoe de sfeer is en hoe het eten proeft bij restaurant Puur? Breng dan snel een bezoek aan het Apollo Hotel Breda en laat u een avond lekker in de watten leggen.

Contactgegevens:

Restaurant Puur Breda
Stationsplein 14
4811 BB Breda
Telefoon: 
076-5220200
Nationale Diner Cadeaukaart Breda Restaurant Puur Breda

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Boschstraat 9
4811GA Breda
Telefoon: 
0767850147
Nationale Diner Cadeaukaart Breda Chidoz Breda

A Cup of Cake (ma t/m vrij)

Breda
A la carte, Afhalen and High tea
Adres: 
Veemarktstraat 69
4811 ZD Breda
Telefoon: 
076-7857118
Nationale Diner Cadeaukaart Breda A Cup of Cake (ma t/m vrij)

Popocatepetl Breda

Breda
A la carte, Afhalen and Mexicaans
Adres: 
Schoolstraat 2
4811 WB Breda
Telefoon: 
0765211561
Nationale Diner Cadeaukaart Breda Popocatepetl Breda