Restaurant Popsuiker

Heemstede (NH)
Omschrijving: 

Restaurant Popsuiker is een gezellig familierestaurant, gevestigd in het centrum van Heemstede. U kunt hier ook terecht met uw Dinercheque! Het is zeer geschikt voor zowel een etentje met uw partner als met uw gezin of hele familie. Iedereen die dol is op oud-Hollandse pannenkoeken en poffertjes is bij Restaurant Popsuiker aan het juiste adres. Overigens biedt de uitgebreide menukaart voor ieder wat wils. Kom dus binnenkort langs en neem gerust uw Dinercheque mee.

Restaurant Popsuiker staat bekend om haar enorme klantvriendelijkheid en gastvrijheid. Ze zorgen er voor dat iedere gast helemaal tevreden en voldaan naar huis wordt gestuurd. Dit doen zij in de eerste plaats door het bereiden van heerlijke ambachtelijke poffertjes. U mag zelf uw portiegrootte en topping kiezen. Ga bijvoorbeeld voor chocoladesaus, banaan, jam, room, vers fruit of een combinatie van waar u maar zin in heeft. Heeft u echt goede trek? Dan kunt u ook onbeperkt poffertjes komen eten in ruil voor uw Dinercheque. Ook kunt u kiezen voor een heerlijke pannenkoek met bijvoorbeeld stroop, appel, spek, kaas of shoarmavlees. Het staat u overigens ook vrij om uw eigen smaakcombinaties te maken! Alle pannenkoeken en poffertjes zijn ook glutenvrij te bestellen.

Ook als u meer zin heeft in een vis- of vleesgerecht kunt u met uw Dinercheque terecht bij Restaurant Popsuiker. Zo hebben ze bijvoorbeeld krokant gebakken schnitzel, kipsaté, hamburger, lekkerbekje en kaasfondue. Het is zelfs mogelijk om zelf verschillende vleessoorten te bereiden op de grill. Er is dus ontzettend veel mogelijk bij dit gezellige restaurant!

Contactgegevens:

Restaurant Popsuiker
Raadhuisstraat 9
2101 HC Heemstede
Telefoon: 
0612129034
Nationale Diner Cadeaukaart Heemstede Restaurant Popsuiker

Meer restaurants in de buurt

Cheval Blanc

Heemstede
A la carte, Frans, Internationaal and Sterrenrestaurant
Adres: 
Jan van Goyenstraat 29
2102CA Heemstede
Telefoon: 
023-5293173
Nationale Diner Cadeaukaart Heemstede Cheval Blanc

Bij Bomans

Heemstede
A la carte
Adres: 
Binnenweg 1B
2101 JA Heemstede
Telefoon: 
0235474520
Nationale Diner Cadeaukaart Heemstede Bij Bomans
Adres: 
Raadhuisstraat 28
2101HG Heemstede
Telefoon: 
0235769549
Nationale Diner Cadeaukaart Heemstede Restaurant De Vleeschhouwerij