Restaurant By Pascal

Oosterhout (NB)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Lekker Top-100 and Lekker Top-500
Omschrijving: 

Schuif aan bij Restaurant By Pascal in het prachtige Oosterhout en maak u klaar voor een hoogstaande culinaire ervaring. Waar het bij Restaurant by Pascal om draait is een unieke ervaring, een unieke sensatie en een uniek smaakmoment. Neem uw dinercheque mee en laat u verwennen door Restaurant By Pascal

Laat uw zintuigen prikkelen bij Restaurant By Pascal, hier kunt u genieten van heerlijke ongelofelijke smaakexplosies. Chef-kok Pascal Ariëns laat zijn professionaliteit merken in zijn spannende, gewaagde en kwalitatief hoogstaande gerechten die zich ook laten kenmerken door het exclusieve samenspel van smaken. Pascal en zijn team zorgen er voor dat alles tot in de puntjes perfect is. In de gerechten proeft en ziet u de unieke kijk van koken die Pascal voor zich heeft gevormd. Pascal laat zijn kookkunsten kenmerken door de verfijning, dynamiek en een gewaagde identiteit. Geniet bij Restaurant By Pascal met uw dinercheque van een perfect avondje uit.

Bent u een echte culinaire fijnproever of een echte levensgenieter, dan bent u bij dit restaurant in het oude Oosterhout helemaal aan het goede adres. By Pascal laat u genieten door heerlijke tongstrelende en gewaagde gerechten te serveren. De kwaliteit en de fijne sfeer zorgen er voor dat mensen dikwijls bij het restaurant terugkomen. By pascal fungeert als een echt culinair trefpunt.

Voor de echte levensgenieters, of voor de mensen die echt eens willen genieten die moeten zeker eens bij Restaurant By Pascal binnenlopen. Laat u overrompelen door de hoogstaande kookkunst van de chef-kok en zijn team. Schuif snel bij ons aan en neem uw dinercheque mee!

Contactgegevens:

Restaurant By Pascal
Klappeijstraat 22
4901 HE Oosterhout
Telefoon: 
0162-436248
Nationale Diner Cadeaukaart Oosterhout Restaurant By Pascal

Meer restaurants in de buurt

Akropolis Oosterhout

Oosterhout
A la carte and Afhalen
Adres: 
Klappeijstraat 3
4901 HD Oosterhout
Telefoon: 
0162423921
Nationale Diner Cadeaukaart Oosterhout Akropolis Oosterhout

Grieks restaurant Irodion

Oosterhout
A la carte, Afhalen and Grieks
Adres: 
Leijsenhoek 6A
4901ET Oosterhout
Telefoon: 
0162436115
Nationale Diner Cadeaukaart Oosterhout Grieks restaurant Irodion