Restaurant OP2

Spier (DR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant OP2 bevindt zich in het hart van Drenthe in het kleine dorpje Spier. Met uw Dinercheque kunt u hier dagelijks terecht tussen 12:00 en 21:00 voor een lunch, borrel of diner. Bij Restaurant OP2 is uw maaltijd niets minder dan een culinaire ervaring. Dit is de perfecte afsluiter na een dag wandelen of fietsen in het aangelegen natuurpark Dwingelderveld of het Drents-Friese woud. Geniet van de natuur én van een lekker hapje en drankje natuurlijk.

De chefs van Restaurant OP2 koken met het allerbeste uit de provincie Drenthe. En dat kunt u allemaal proeven met uw Dinercheque. Dichtbij huis grazen hun eigen runderen van het Blonde d’Aquitaine ras; het Blonde vleesvee dat beroemd is om zijn malse en toch stevige vlees. Verderop loopt het Drentse heideschaap, waarvan het lamsvlees door kenners hoog wordt gewaardeerd. Ook de kazen en andere producten worden zo veel mogelijk uit de eigen regio gehaald. De ingrediëntenlijst wordt aangevuld met geïmporteerde specialiteiten uit het Italiaanse Piëmont, waaronder hammen, worsten en kazen. De gerechten de chef kunt u a la carte kiezen of u kunt er zelf een menu mee samenstellen. De menukaart geldt zowel voor lunch als diner. Alle gerechten zijn de moeite waard, of u nu gaat voor een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht. Genoeg keus en na het eten kunt u gewoon met uw Dinercheque afrekenen.

Naast de reguliere menukaart is er bij Restaurant O.P.² ook altijd een Menu van het Seizoen waarbij u meerdere gangen met de verste ingrediënten voorgeschoteld krijgt.

Let op: u dient te reserveren wanneer u met uw Dinercheque wilt betalen.

Contactgegevens:

Restaurant OP2
Oude Postweg 2
9417 TG Spier
Telefoon: 
0593562645
Nationale Diner Cadeaukaart Spier Restaurant OP2

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Dorpsstraat 49
7933PB Pesse
Telefoon: 
0528241213
Nationale Diner Cadeaukaart Pesse Snackbar Trefcorner Anytime

Bij Hup

Pesse
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dorpsstraat 49
7933PB Pesse
Telefoon: 
0528241213
Nationale Diner Cadeaukaart Pesse Bij Hup
Adres: 
Oude Postweg 2
9417 TG Spier
Telefoon: 
0593-562645
Nationale Diner Cadeaukaart Spier De Woudzoom