Restaurant NIVEN

Rijswijk (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Frans and Sterrenrestaurant
Omschrijving: 

Wilt u met de Dinercheque dineren bij een echt sterrenrestaurant? Reserveer dan een tafel bij Restaurant Niven in Rijswijk. Dit bijzondere restaurant is een culinair paradijs. Dit geldt vooral voor fijnproevers die eens wat anders willen proberen. Bij alle gerechten van Restaurant Niven spelen groenten namelijk de hoofdrol. Proef hoe lekker groenten kunnen zijn! Ga uitgebreid dineren bij Restaurant Niven en reken af met uw Dinercheque.

De eigenaar Niven Kunz is een jonge chef-kok die al elf jaar een Michelin-ster heeft. Zijn passie voor gastronomie en zijn liefde voor koken hebben uiteindelijk geleid tot dit succesvolle restaurant. Zijn restaurant is onlangs voor de tweede keer verkozen tot Beste Groentenrestaurant Van Nederland!  Het seizoen- en marktaanbod bepalen het menu. De gerechten worden ook geïnspireerd door de achtertuin, oftewel Het Westland, Midden-Delfland en Het Groene Hart. Met uw Dinercheque kunt u genieten van een uniek 10-gangendiner. U krijgt dan allerlei kleine gerechtjes waarbij groenten centraal staan. Een diner bij Restaurant Niven staat garant voor een ware smaaksensatie! Ook de opmaak zal u keer op keer verassen. Ieder gerecht is een klein kunstwerkje op uw bord. Een bijpassend wijnarrangement maakt uw diner compleet.

De koks en de sommelier komen u graag meer vertellen over de gerechten en de wijnen die u voor uw neus heeft. De gastvrijheid en passie van het team zullen er voor zorgen dat u snel nog een keer terug wilt komen. Bij Restaurant Niven kunt u uitgebreid dineren in een stijlvolle ambiance. Reserveer nu en neem uw Dinercheque mee.

Contactgegevens:

Restaurant NIVEN
Delftweg 58 a
2289AL Rijswijk
Telefoon: 
0703077970
Nationale Diner Cadeaukaart Rijswijk Restaurant NIVEN

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Savarin

Rijswijk
Frans and Internationaal
Adres: 
Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk
Telefoon: 
0703072050
Nationale Diner Cadeaukaart Rijswijk Restaurant Savarin

Hotel & Spa Savarin

Den Haag
A la carte
Adres: 
Laan van Hoornwijck 29
2289DG Den Haag
Telefoon: 
070-3072050
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Hotel & Spa Savarin

Indrapura

Rijswijk
A la carte
Adres: 
Hendrik Ravesteijnplein 61
2282 GW Rijswijk
Telefoon: 
0703995151
Nationale Diner Cadeaukaart Rijswijk Indrapura