Restaurant Nijhof

Halle (GE)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque kunt u bij Partycentrum Nijhof terecht voor al uw horecawensen. Het partycentrum is in de afgelopen tijd uitgegroeid tot een heus begrip in de Achterhoek. Nijhof heeft een flink aantal opties voor een gezellig hapje en een drankje. Neem bijvoorbeeld ons gezellige Diner-Café, waar u vanaf het middaguur terecht kunt voor een ontspannend drankje, maar ook voor een fijne lunch. Gezelligheid is het belangrijkste kenmerk van ons Diner-Café. Ontspan en geniet van een fijn potje biljarten. Voor een culinair avondvullend programma kunt u met uw Dinercheque terecht in ons sfeervolle restaurant. U kunt hier gezellig en intiem dineren met twee personen of u kunt met een grotere groep langskomen, wij vinden alles goed! U begrijpt het al, met uw Dinercheque kunt u bij Partycentrum Nijhof veel kanten op!

Sinds 1999 doen wij, dag in en dag uit, ons best om onze gasten een memorabele en culinair aangename avond te bezorgen. In het restaurant kunt u ook genieten van een fijne lunch of een heerlijk tussendoortje. Het echte werk begint natuurlijk pas later op de avond, tijdens het diner. Waar u ook voor aanschuift, wij zullen er voor zorgen dat u een gedenkwaardige culinaire ervaring krijgt. Voor een eerlijke, betaalbare prijs kunt u genieten van een aantal heerlijke gerechten in een sfeervolle en gezellige ontmoetingsplaats. Dankzij de laagdrempelige, prettige sfeer voelt bijna iedereen zich snel thuis in ons restaurant. Kom dus met uw Dinercheque genieten van onze klassieke keuken, waar we overigens uitsluitend werken met eerlijke en pure ingrediënten. Kom dat proeven!

Neem uw Dinercheque mee en kom gezellig langs bij restaurant Nijhof. Wij hopen dat u snel een keer bij ons op bezoek komt!

Contactgegevens:

Restaurant Nijhof
Dorpsstraat 11-13
7025 AA Halle
Telefoon: 
0314-631234
Nationale Diner Cadeaukaart Halle Restaurant Nijhof

Meer restaurants in de buurt

Steakhouse Amadeus Silvolde

Silvolde
A la carte and Afhalen
Adres: 
Terborgseweg 67
7064AB Silvolde
Telefoon: 
0315346800
Nationale Diner Cadeaukaart Silvolde Steakhouse Amadeus Silvolde

Attraverso

Zelhem
Afhalen and Pizza
Adres: 
Doetinchemseweg 2
7201BS Zelhem
Telefoon: 
0314724724
Nationale Diner Cadeaukaart Zelhem Attraverso

Skik & Zo

Lichtenvoorde
A la carte
Adres: 
Boschlaan 26
7131 RC Lichtenvoorde
Telefoon: 
0544487650
Nationale Diner Cadeaukaart Lichtenvoorde Skik & Zo