Restaurant Napoli

Rotterdam (ZH)
Soort keuken: 
Italiaans
Omschrijving: 

Hartje Rotterdam, gevestigd aan de bruisende straat de Meent, is Ristorante Napoli gevestigd. Al jarenlang komen hier liefhebbers van de Italiaanse keuken naartoe om heerlijk te lunchen en te dineren. Enkele jaren geleden nam Fabrizio Pigliapochi dit restaurant over van zijn vader en heeft zo de familietraditie voortgezet. Hij heeft Napoli nog beter op de kaart gezet als sfeervol en trendy restaurant met een eigentijdse keuken gebaseerd op Italiaanse tradities. En nu kunt u hier ook met uw Dinercheque terecht.

De kaart bevat een grote diversiteit aan koude en warme antipasti, vegetarische gerechten, vlees- en visgerechten en heerlijke desserts. Naast de gerechten bieden wij uiteraard ook heerlijke pizza’s met een dunne, krokante Napolitaanse bodem. U kunt buiten de reguliere kaart ook voor ons ‘Il menu speciale’ gaan. Dit is specialiteiten met seizoensgebonden gerechten wekelijks geselecteerd door Fabrizio en onze chef-kok.

Bijzonder aan onze keuken is dat wij enkel gebruik maken van ingrediënten die geïmporteerd worden uit Italië of die wij vers bestellen bij de plaatselijke Italiaanse leverancier. Onze vis komt vers van de visser en wij bereiden al onze pasta’s vers.

Naast een overheerlijke menukaart schenken wij ook een zorgvuldige selectie Italiaanse wijnen. Deze komen van de beste Italiaanse wijnhuizen en bieden een mooie aanvulling op de gerechten.

Zien wij u snel eens met uw Dinercheque verschijnen? U kunt bij ons terecht voor een heerlijk intiem diner of met uw gehele groep vrienden. Wij zijn geopend voor zowel lunch en diner. Italiaans genieten doet u bij restaurant Napoli in Rotterdam. 

Contactgegevens:

Restaurant Napoli
Meent 81
3011 JG Rotterdam
Telefoon: 
010-4148467
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Restaurant Napoli

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Chung

Rotterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Noordmolenwerf 171
3011 DC Rotterdam
Telefoon: 
0104144099
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Restaurant Chung

De Smaak van Afrika

Rotterdam
A la carte and Internationaal
Adres: 
Goudsesingel 342A
3011KL Rotterdam
Telefoon: 
0102135566
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam De Smaak van Afrika
Adres: 
Halvemaanpassage 121
3011 DL Rotterdam
Telefoon: 
0102038574
Nationale Diner Cadeaukaart Rotterdam Brasserie Timmerhuis