Restaurant Mizo

Bovenkarspel (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In het dorpje Bovenkarspel in West-Friesland kunt u met uw Dinercheque dineren bij Hotel Restaurant Het Roode Hert. Dit kan uiteraard ook als u niet in het hotel verblijft. Van oorsprong was Het Roode Hert een herberg, gevestigd in 1595. Hier verbleven mensen die op weg waren tussen Hoorn en Enkhuizen. Tegenwoordig is Het Roode Hert een gerenommeerd hotel en restaurant waar de authentieke sfeer nog volop aanwezig is. In de winter kunt u bijvoorbeeld nog steeds lekker knus bij de open haard zitten.

Het restaurant ademt een typische Franse sfeer en is een feestje voor de echte fijnproevers. Met uw Dinercheque kunt u er zeven dagen per week terecht voor een uitmuntende culinaire ervaring. Ondanks dat u zich in het hoge noorden bevindt, zal het aanvoelen alsof u zit te dineren in een gastronomisch restaurant in Parijs. De hoofdgerechten zijn klassiek Frans en draaien volledig om het smaakvolle stuk vlees of vis. Zo kunt u bijvoorbeeld met uw Dinercheque een ‘’Cabillaud en pate brisée’’ of een ‘’Entrecote de veau grillée’’ bestellen. Overigens staan de Nederlandse vertalingen ook gewoon op de menukaart. Restaurant Het Roode Hert heeft een uitgebreide wijnkaart met heerlijke wijnen passend bij elke gang. Laat u adviseren én verassen door het personeel!

Sluit de maaltijd af met een lekker dessert. De Franse klassiekers, zoals crème brulée en dame blanche, zullen zeker niet ontbreken op de menukaart. Of ga voor de tompouce van bladerdeeg met citroenmousse, gebakken appeltjes en hazelnootijs. Dat is nog eens bourgondisch dineren met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Restaurant Mizo
Hoofdstraat 235
1611 AG Bovenkarspel
Telefoon: 
0228511412
Nationale Diner Cadeaukaart Bovenkarspel Restaurant Mizo

Meer restaurants in de buurt

Hotel Het Roode Hert

Bovenkarspel
Adres: 
Hoofdstraat 235
1611AG Bovenkarspel
Nationale Diner Cadeaukaart Bovenkarspel Hotel Het Roode Hert
Adres: 
Westerstraat 66-68
1601AL Enkhuizen
Telefoon: 
022-8312512
Nationale Diner Cadeaukaart Enkhuizen 1601 Foodbar
Adres: 
Streekweg 202
1616 AN Hoogkarspel
Telefoon: 
0228561316
Nationale Diner Cadeaukaart Hoogkarspel Bantam - Grand Café De Raedt