Restaurant Merwezicht

Gorinchem (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Frans and Verrassingsmenu
Omschrijving: 

Restaurant Merwezicht is een heel bijzonder restaurant in Gorinchem waar u in ruil voor uw Dinercheque kunt genieten van heerlijke Franse gerechten en mooie wijnen. Houdt u van uitgebreid tafelen in een gemoedelijke sfeer? Dan bent u hier aan het juiste adres! Het pand waarin het restaurant gevestigd is heeft een rijke historie die teruggaat tot in de 17e eeuw. Heden ten dage is het restaurant voorzien van een grote zaal, serre én een buitenterras. Het prachtige uitzicht over de rivier de Merwede maakt uw bezoek compleet! Reserveer nu en vergeet niet om uw Dinercheque mee te nemen.

De koks van Restaurant Merwezicht serveren hun gasten de klassieke Fransen keuken. Ze staan bekend om de oorspronkelijke bereidingen, het behoud van het kwalitatieve karakter en eigentijdse twist. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse ingrediënten van het seizoen. Zo geniet u hier altijd van hoogstaande en smaakvolle gerechten! Bestel bijvoorbeeld met uw Dinercheque de ossenhaas met rode wijnsaus, Noordzeetong geserveerd op de hoofdgraat of Gaasterlander kruidenvarken met romige dragon-mosterdsaus. Overigens zijn vegetariërs ook van harte welkom bij Restaurant Merwezicht. Die kunnen bijvoorbeeld genieten van aubergine met teriyaki, gnocchi, blauwe kaas en gebakken witlof.

Restaurant Merwezicht beschikt naast de reguliere kaart ook over een aantal bijzondere menu’s. Deze kunt u ook met uw Dinercheque bestellen! Zo hebben ze bijvoorbeeld een proeverij van zes gangen bestaande uit vier hartige gangen, een kaasselectie, een zoet dessert én een bijpassend wijnarrangement. In de wijnkelder ligt er een speciale selectie voor u klaar. Het team van Restaurant Merwezicht hoopt u spoedig te mogen ontvangen!

Contactgegevens:

Restaurant Merwezicht
Eind 19
4201CP Gorinchem
Telefoon: 
0183689747
Nationale Diner Cadeaukaart Gorinchem Restaurant Merwezicht

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Kwekelstraat 42-44
4201 JV Gorinchem
Telefoon: 
0183-637917
Nationale Diner Cadeaukaart Gorinchem Ristorante Pizzeria Delfino

Prima Fleur

Brandwijk
A la carte
Adres: 
Kerkweg 29
2974 BH Brandwijk
Telefoon: 
0184641319
Nationale Diner Cadeaukaart Brandwijk Prima Fleur
Adres: 
Zandkade 14A
4209 BC Schelluinen
Telefoon: 
0183623073
Nationale Diner Cadeaukaart Schelluinen Thuys Eten & Drinken