Restaurant Mei Mei

Dordrecht (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Chinees
Omschrijving: 

Let Op: U kunt uw Dinercheque of Dinerbon hier niet gebruiken voor afhaal. 

Bent u ook zo dol op de authentieke oosterse keuken? Kom dan met uw Dinercheque eten bij Restaurant Mei Mei! Dit is een Chinees-Indisch restaurant in Dordrecht waar u gezellig kunt komen eten of waar u de lekkernijen kunt afhalen voor thuis. Restaurant Mei Mei is onlangs verbouwd en heeft zich helemaal in het nieuw gestoken. Ook de menukaart is aangepast en biedt voor ieder wat wils. Onder buurtbewoners is Restaurant Mei Mei al echt een begrip! Als u er eenmaal bent komen eten met uw Dinercheque, komt u vast ook snel weer terug…

Op de uitgebreide menukaart van Restaurant Mei Mei vindt u alle klassieke Chinese en Indische gerechten die u zich maar kunt wensen. Begin uw maaltijd met één van de heerlijke voorgerechten zoals de Chinese tomatensoep, Wan Tan soep, loempiaatjes of gepaneerde garnalen. Onder de hoofdgerechten vindt u diverse Nasi, Bami en Mihoen Goreng gerechten. Deze kunt u naar wens laten bereiden zoals met varkensvlees, kip, rundvlees, garnalen of groenten. Ze hebben ook een aantal speciale gebraden ‘’Ti Pan Siew’’ gerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van gebraden ossenhaas met champignons in speciale Chinese saus of knoflook-tausiesaus? De mogelijkheden met uw Dinercheque zijn eindeloos!

Ook als u meer van de Indische keuken houdt, bent u bij Restaurant Mei Mei aan het juiste adres. Zo kunt u onder andere Nasi Rames, Ajam Pangang en Daging Roedjak bestellen. Ook kunt u de Dinercheque omwisselen voor een Indische rijsttafel, zodat u van alles wat kunt proberen. Dat is genieten geblazen!

Contactgegevens:

Restaurant Mei Mei
Van Oldenbarneveltplein 1-A
3317EP Dordrecht
Telefoon: 
0786173113
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Restaurant Mei Mei

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Talmaweg 10
3317 RB Dordrecht
Telefoon: 
0786180466
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht De Hoff'nar
Adres: 
Spuiboulevard 3
3311 GM Dordrecht
Telefoon: 
0787853147
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Restaurant aan de Spuihaven