Restaurant Mangu

Apeldoorn (GE)
Soort keuken: 
A la carte and Mexicaans
Omschrijving: 

In het centrum van Apeldoorn kunt u met uw Dinercheque lekker gaan eten bij Restaurant Mangú. Dit gezellige restaurant met een groot terras aan de achterkant is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 16:00. Houdt u van een zomerse sfeer? Dan bent u bij Restaurant Mangú aan het goede adres. Ze serveren er diverse Mexicaanse specialiteiten en tapas!

Voor slechts €24,50 per persoon óf in ruil voor uw Dinercheque kunt u bij Restaurant Mangú onbeperkt tapas eten. U heeft de keuze uit maar liefst 70 verschillende kleine gerechtjes, die u onbeperkt zonder tijdslimiet mag bestellen. Het is heel leuk om dit gezellig te delen met anderen en samen nieuwe Mexicaanse smaken te ontdekken. Als u liever á la carte besteld, krijgt u de heerlijkste Mexicaanse specialiteiten voorgeschoteld. Dit kan ook betaald worden met uw Dinercheque. Fajitas, nachos, enchiladas, burritos, tacos, het is er allemaal! Bestel ook eens de Chimichanga, een gefrituurde burrito die populair is in de staten Sinaloa en Sonora. Tenslotte kunt u tijdens een extra speciale avond ook indoor barbecueën bij Restaurant Mangú. Dan kunt u twee uur lang onbeperkt eten pakken van het buffet en dit samen bereiden op de barbecue in het midden van de tafel. Regen of zonneschijn, de barbecue staat altijd voor u klaar.

De avond is natuurlijk pas echt compleet met een lekker zomers drankje. In de bar worden de heerlijkste cocktails ter plekke voor u geschud,  zoals Mojito en Tequila Sunrise. Daarnaast serveren ze ook ijskoude Mexicaanse biertjes. Kom dus snel langs voor een Mexicaans avondje met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Restaurant Mangu
Stationsstraat 155
7311ME Apeldoorn
Telefoon: 
055-5214442
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Restaurant Mangu

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Parthenon

Apeldoorn
Afhalen and Grieks
Adres: 
Raadhuisplein 8
7311 LK Apeldoorn
Telefoon: 
055-5222323
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Restaurant Parthenon

Restaurant LAVA

Apeldoorn
A la carte
Adres: 
Beekstraat 24
7311LG Apeldoorn
Telefoon: 
055–5790760
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Restaurant LAVA
Adres: 
Stationsstraat 168
7311MJ Apeldoorn
Telefoon: 
0555265500
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Het Oude Kantongerecht