Restaurant Magnolia

Rhenen (UT)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

De prachtige, bosrijke omgeving rond de Grebbeberg is één van de mooiste stukjes Nederland. In deze omgeving ligt ’t Paviljoen Hotel, waar u met uw Dinercheque kunt genieten van een ontspannen lunch of diner of gewoon van een simpel kopje koffie. ’t Paviljoen Hotel ligt in het fraaie Rhenen en is omgeven door prachtige natuur. Op deze schitterende locatie kunt u dus op en top ontspannen en genieten van heerlijk eten en drinken. Met uw Dinercheque kunt u plaatsnemen in onze brasserie of in ons restaurant. Beiden zijn sfeervol, modern en eigenzinnig vormgegeven en ingericht. Hier kunt u genieten van wat wij op ambachtelijke wijze bereiden in onze keuken. Neem bijvoorbeeld plaats in ons restaurant, Le Maquisard genaamd, en geniet van een heerlijk diner. Of neem plaats in de fraaie serre en geniet van een lunch of een gezellige high-tea. Met uw Dinercheque kunt u voor al uw horecawensen terecht bij ’t Paviljoen Hotel en Le Maquisard.

In ons fraaie restaurant kunt u met uw Dinercheque op hoog niveau dineren. In onze keuken bereiden wij op ambachtelijke wijze de heerlijkste gerechten, waarbij we enkel met dagverse ingrediënten werken. Onze keuken kan omschreven worden als Frans-internationaal, dus verwacht heerlijke gerechten met een Franse inslag. Ook negeren wij de prachtige streekproducten die de omgeving te bieden heeft niet. Hetzelfde geldt natuurlijk voor allerlei mooie seizoensgebonden producten. Periodiek kunt u dus afwisselend genieten van onze kaart!

Kom gezellig langs met uw Dinercheque en sluit uw actieve dag in de buitenlucht op ontspannen wijze af bij Le Maquisard. Wij hopen dat u binnenkort bij ons op bezoek komt!

Contactgegevens:

Restaurant Magnolia
Grebbeweg 103-105
3911 AV Rhenen
Telefoon: 
0317-619003
Nationale Diner Cadeaukaart Rhenen Restaurant Magnolia

Meer restaurants in de buurt

Steakhouse Cunera

Rhenen
A la carte, Afhalen, Steakhouse and Vlees
Adres: 
Grebbeweg 1
3911AS Rhenen
Telefoon: 
0317612426
Nationale Diner Cadeaukaart Rhenen Steakhouse Cunera
Adres: 
Grebbeweg 103-105
3911AV Rhenen
Nationale Diner Cadeaukaart Rhenen Hotel 't Paviljoen

De Grebbeberg

Rhenen
Afhalen and Pannenkoeken
Adres: 
Grebbeweg 101
3911AV Rhenen
Telefoon: 
0317621714
Nationale Diner Cadeaukaart Rhenen De Grebbeberg