Restaurant M

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant M is te vinden in de historische binnenstad van Den Haag. In ruil voor uw Dinercheque kunt u hier genieten van een verrukkelijke maaltijd en een mooi glas wijn. Ze staan vooral bekend om hun opvallende klantvriendelijkheid, creatieve gerechten en hun prachtige terrasboot. Op mooie dagen kunt u dus op het water dineren! Restaurant M is geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 17:00 en 22:00. U en uw Dinercheque zijn van harte welkom.

De menukaart van Restaurant M wisselt elke twee maanden aan de hand van de te verkrijgen seizoensproducten. De chef-kok garandeert u dat alle gerechten vers en van goede kwaliteit zijn! Op de menukaart vindt u voornamelijk klassieke Franse gerechten met Mediterrane invloeden en een eigentijdse twist. Houdt u een beetje van een culinair avontuur? Ruil dan uw Dinercheque in voor een verassingsdiner van drie, vier of vijf gangen. Dan laat u het diner volledig in de handen van de chef en leert u nieuwe smaken kennen! Op het a la carte menu vindt u lekkernijen zoals gepocheerde ossenhaas met gegrilde aardappels, gerookte pastinaak en stroganoffsaus. Of is de scholfilet met couscous van bloemkool en gegrilde rode paprikasaus meer iets voor u? Bij Restaurant M houden ze overigens ook graag rekening met dieetwensen en/of allergieën.

Liefhebbers van mooi wijnen zijn bij Restaurant M aan het goede adres met hun Dinercheque. Op de wijnkaart staan maar liefst tien open wijnen, voornamelijk uit de klassieke wijnlanden in o.a. Frankrijk, Spanje en Zuid-Afrika. Buiten de kaart om serveren ze ook enkele spannende wijnen. Vraag hier gerust naar!

Contactgegevens:

Restaurant M
Groenewegje 115
2515 LP Den Haag
Telefoon: 
0703801986
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Restaurant M

Meer restaurants in de buurt

Eten bij Werelds

Den Haag
A la carte, Afhalen and Biologisch
Adres: 
Bierkade 16A
2512AB Den Haag
Telefoon: 
0703633321
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Eten bij Werelds

Pazze e Pizze

Den Haag
A la carte and Afhalen
Adres: 
Rabbijn Maarsenplein 7
2512 HJ Den Haag
Telefoon: 
0702199604
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Pazze e Pizze
Adres: 
Dunne Bierkade 35
2512BD Den Haag
Telefoon: 
0702159093
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Restaurant Ethica