Restaurant Leuk

Bussum (NH)
Soort keuken: 
Internationaal
Omschrijving: 

Als u zich in Bussum bevindt is de Kapelstraat zeker een bezoekje waard. Deze gezellige straat niet alleen vol met gezellige winkels en café’s maar hier zit ook een super restaurant. Het gaat hier natuurlijk om restaurant LEUK waar ze het beste voor uw kinderen zorgen in het hele land. Ook als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen.

Naast het zelf samenstellen van een pannenkoek is er voor ieders wat wils bij dit leuke restaurant. Het is immers de bedoeling dat iedere gast zich welkom voelt bij LEUK. Met een bediening die met plezier en zonder moeite iedereen op zijn gemak weet te doen voelen en een keuken brigade die precies weet hoe ze voor jong en oud moeten koken. Maar voor de kinderen wordt letterlijk alles uit de kast getrokken. Zij kunnen namelijk tijdens de avond zich vertoeven in de speelkamer. Hier kunnen ze zich compleet uitleven en maakt het voor ouders wel heel aangenaam om eens een avondje uit eten te gaan. De oppas die het restaurant in de speelkelder heeft staan zal met veel plezier voor de kinderen zorgen. Hij zorgt er uiteindelijk ook voor dat elk kind weer aan tafel staat zodra het eten wordt geserveerd. Het restaurant is er op gebrand dat iedereen het naar zijn zin kan hebben. Niet alleen de ouders dus.

Kom dus snel genieten van een gemakkelijke en leuke avond bij Restaurant LEUK. Ook als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen bent u hier van harte welkom.

Contactgegevens:

Restaurant Leuk
Kapelstraat 32
1404 HZ Bussum
Telefoon: 
035-6980450
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Restaurant Leuk

Meer restaurants in de buurt

Chaco

Bussum
A la carte and Afhalen
Adres: 
Brinklaan 92
1404 GP Bussum
Telefoon: 
035-6933793
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Chaco

Restaurant-Café d’Oude BRINK

Bussum
A la carte and Afhalen
Adres: 
Brinklaan 62
1404EZ Bussum
Telefoon: 
0353037179
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Restaurant-Café d’Oude BRINK

Spaghettiamo

Bussum
A la carte and Afhalen
Adres: 
Stationsweg 2
1404 AN Bussum
Telefoon: 
035-8887775
Nationale Diner Cadeaukaart Bussum Spaghettiamo