Restaurant Lemongrass

Scheveningen (ZH)
Soort keuken: 
Biologisch, Frans and Internationaal
Omschrijving: 

Voor een glas wijn kunt u overal terecht. Maar om genoegen te nemen met een gemiddelde kwaliteit wijn is natuurlijk funest. Voor een echt glas wijn moet u bij Lemongrass in Scheveningen zijn. Dit bijzondere restaurant staat zo onderhand bekend als het Mekka van wijnen omdat ze de grootste collectie wijnen van Nederland hebben. Maar dat is niet waar het op houdt, ze hebben namelijk ook een bijzondere kaart met een groot aantal lekkere gerechten. U bent van harte welkom om aan te schuiven voor een lekkere lunch of een bijzonder diner. Dit mag u ook betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Het is dan ook geen wonder dat ze bij Lemongrass een lange lijst van vaste gasten hebben die met grote regelmaat terug blijven komen. Geen wonder maar techniek. Doordat ze het eten altijd naadloos aan doen sluiten op de wijn van de maand is het altijd genieten. De kaart is beïnvloed door de Franse keuken en bevat voor ieder wat wils. Het is immers voor Lemongrass van groot belang dat iedereen van het eten kan genieten. Tijdens de lunch bent u van harte welkom om te komen genieten van een twee gangen menu en tijdens het diner mag u altijd langskomen om een drie- tot vier gangen menu te nuttigen.

Laat dus niet langer op u wachten en kom genieten van het leven bij Lemongrass. Het buitengewoon gastvrije personeel staat altijd voor u klaar. Ook als u een dinercheque van Diner Cadeau heeft.

Contactgegevens:

Restaurant Lemongrass
Dr. Lelykade 24
2583 CM Scheveningen
Telefoon: 
0703520295
Nationale Diner Cadeaukaart Scheveningen Restaurant Lemongrass

Meer restaurants in de buurt

Papan

Den Haag
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Vissershavenweg 55a
2583DL Den Haag
Telefoon: 
0707858238
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Papan

Cadde Marina

Den Haag
A la carte and Afhalen
Adres: 
Schokkerweg 39
2583 BH Den Haag
Telefoon: 
0640515743
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Cadde Marina

Restaurant Di Sopra

Den Haag
A la carte, Afhalen and Italiaans
Adres: 
Schokkerweg 37
2583 BH Den Haag
Telefoon: 
070-3060966
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Restaurant Di Sopra